Bakanlıktan o caniyle ilgili açıklama: Öğretmen değil

Milli Eğitim Bakanlığından, Gaziantep'te doğumdan sonra hastane yatağında boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayan kişinin, öğretmenlik mesleğiyle irtibatının bulunmadığı bildirildi.

Bakanlıktan o caniyle ilgili açıklama: Öğretmen değil
Bakanlıktan o caniyle ilgili açıklama: Öğretmen değil
GİRİŞ 25.08.2019 10:05 GÜNCELLEME 25.08.2019 10:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında Gaziantep'te yeni doğum yapan 3 çocuk annesi Güldane Y'nin hastanede yatarken boşanma aşamasındaki matematik öğretmeni eşi Ahmet Y. tarafından dövülerek ve bıçaklanarak yaralandığına ilişkin haberlerin yer aldığı belirtildi.

 

 

İnceleme sonucunda saldırıyı gerçekleştiren Ahmet Y'nin öğretmen olmadığı, fen-edebiyat fakültesi mezunu şüphelinin, Aralık 2013-Mayıs 2014 tarihlerinde ücretli öğretmen olarak görev yaptığı ancak bu tarihten sonra öğretmenlik mesleğiyle hiçbir irtibatının bulunmadığının tespit edildiği açıklandı.

HASTANEDE ODASINDA DEHŞET

 

 

Dün doğum için hastaneye giden Güldane Y., öğle saatlerinde, erkek bebek dünyaya getirdi. Ahmet Y. de annesi ile öğleden sonra hastaneye gelip, bebeğini gördükten sonra oradan ayrıldı.

Gece saatlerinde yeniden hastaneye gelen Ahmet Y., eşini eve dönmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Güldane Y. eşinin teklifini kabul etmeyerek, hastaneden ayrılmasını istedi. Bunun üzerine Ahmet Y., yanında getirdiği bıçakla Güldane Y.'yi başından, kolundan ve yüzünden yaralayıp dövmeye başladı. Bu sırada Güldane Y.'nin yanında refakatçi olarak kalan ablası Seda Güvercin'in araya girip, yardım istemesi üzerine gelen hastane güvenliği Ahmet Y.'yi etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, Ahmet Y.'yi gözaltına aldı.

Dişleri kırılan, başından, kolundan ve yüzünden bıçaklanan Güldane Y. ise hastanenin Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

"BIÇAĞI ÇIKARIP KARDEŞİMİN GÖĞSÜNE SAPLAMAK İSTEDİ"

Yaşadığı olayın şokunu atlamadığını söyleyen Seda Güvercin, kız kardeşinin hastane yatağındayken bıçaklandığını belirterek olayı şöyle anlattı
Kardeşim 6 ay önce eşinden şiddet gördüğü için annemin evine geldi. 3 ay önce de boşanma davası açtı. Hamileliği boyunca eşi ile görüşmedi. Dün öğleden sonra doğum yaptı. Biz de doğumdan sonra eşine haber verdik, isterse çocuğunu görebileceğini söyledik. Önce annesi ile birlikte geldi. Hiçbir sıkıntı çıkmadan gittiler. Sonra 23.00 sıralarında tekrar geldi. Biz yine çocuğunu görmeye geldi diye düşündük. Sonra olaylar bir anda karmaşaya dönüştü. Bağırıp çağırmaya başladı. Güldane'ye 'Evine dönmezsen, boşanırsan seni ben öldürürüm, cezanı kimseye bırakmam' dedi. Biz sakinleştirmeye çalıştık fakat belinden bıçağı çıkararak kardeşimin göğsüne saplamaya çalıştı. Ben de elini tuttum araya girdim, boğuştuk. Ben tutmasaydım öldürecekti. Tutmama rağmen kardeşimin yüzüne ve başına en az 6- 7 bıçak darbesi vurdu. Sonra yanağına vurdu, 4- 5 dişini kırdı. Ben bu boğuşma sırasında zaten elini bırakmadım. Çığlık atıp güvenliği çağırdım. Hastane güvenliği geldi Ahmet'i etkisiz hale getirdi. Kardeşimin durumu çok kötü. Yoğun bakımda tedaviye aldılar. Yatak kan içinde kaldı.

TUTUKLANDI

Gaziantep'te, yeni doğum yapan 3 çocuk annesi eşi Güldane Yırtıcı'yı, hastanede yatarken, darbedip, başından, kolundan ve yüzünden bıçaklayan Ahmet Yırtıcı, emniyetteki işlemlerini ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağılık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen Ahmet Yırtıcı, çıkarıldığı Nöbetçi Mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 8
  • 03 AFYONLU 4 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET OLARAK EKONOMİK OLARAK BUNALIMDAYIZ ALLAHIM SONUMUZU Hayır etsin
    Cevapla
  • nuri çağlar 4 yıl önce Şikayet Et
    merhametli hakimler serbest bırakır öldürsün diye görevi tamamlasın diye yazıklar olsun böyle adalete fetöye verdiğiniz cezayı bu katillerden niye es,rgiyonuz anlamıyorum
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar agirlastirlmadigi surece boş Müsluman bir ulkede taşiyoruz ancak %95 in muslumanlikla hic bir sekilde alakasi yok..
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni kanun çıkarılması lazım bu zibiti kasyen öldürmeye teşebbüsten hastanede yatan savunmasız kadına saldırmakdan ömür boyu ağırlaştırılmış habis yatması veya asılması gerekir bu tipler iflah olmaz
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakırlar serbest bırakırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak