PKK üstlendi, Halkevleri rahat durmuyor!

Terör örgütü PKK'ya bağlı "Ateşin Çocukları İnisiyatifi" adlı terörist örgüt Türkiye'deki orman yangınlarını kendilerinin yaptığını açıklamıştı. İzmir Halkevleri ise olaylardan Bakan Pakdemirli'yi sorumlu tuttu.

PKK üstlendi, Halkevleri rahat durmuyor!
PKK üstlendi, Halkevleri rahat durmuyor!
GİRİŞ 26.08.2019 22:44 GÜNCELLEME 26.08.2019 23:06
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'ya bağlı "Ateşin Çocukları İnisiyatifi" adlı terörist örgüt Türkiye'deki orman yangınlarını kendilerinin yaptığını açıkladı. Terör örgütü, yangınlara gerekçe olarak ise HDP'li 3 ile atanan kayyum atamalarını ve Zeytin Dalı Harekatını gerekçe gösterdi.

 

 

Terör örgütü PKK yangınları üstlendiği halde İzmir Halkevleri provokasyona kalkıştı. Bakan Bekir Pakdemirli hakkında suç duyurusunda bulunan İzmir Halkevlerine tepkiler çığ gibi.

Halkevleri yangın sonrasında yaptığı açıklamada “İzmir orman yangını sonucu yanan ağaçların ve canlıların sorumlusu, yetersiz ekipmanla, koordinasyon zafiyetiyle ve gecikmeli olarak yangın söndürme faaliyetine başlatan Tarım ve Orman Bakanlığı ve Bakan Bekir Pakdemirli’dir” dedi.

 

 

 

YORUMLAR 58
  • Çerkeş'li 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakınımda komşum, arkadaşım dediğim bir sürü insan hala bunları savunuyor. Ben anlam veremiyorum, özünde de çok iyi insanlar ama beyinlerine oksijen gitmiyor heralde. Allah akıl fikir izan versin inşallah. Bu resimdeki insanlar da inşallah hakettikleri cezayı alırlar, terör sevicileri sizi.
    Cevapla
  • elefon 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bunlarda halkı savunacak topluma yararlı olacak hicbir kabiliyet ve tip yok bunlardan olsa olsa vatan hayini olacak görseligi var bence bunlar bırakın halkı savunmayı T.C NEFES BİLE ALMASINLAR O aldıkları oksijenede yazık vede haram sizin gibi vatan hayinlerini görmekten bıktık vede sıkıldık hayin ...........ler
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Ormanımızı yakanlar Türkte olamaz Kürte olamaz olsa olsa Ermenidir PKK Ermeni terör örgütüdür. artık yeter açıklayalım
    Cevapla
  • önkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    olur kardeş olur. münafık olduktan sonra milleti olmuyor bunların. kendimizi kandırmayalım.
    Cevapla
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    tiplere bak ya meymenetsizler
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    aaah ahhh söylenecek çok şey varda, osmanlı hanedanının ahı üzerine kurulu bir devletiz maalesef, oyüzdende içimizden çıkan hainin teröristin haddi hesabı yok, Türkiye Cumhuriyetine Türk bayrağına Türk milletine Ümmeti Muhammede art niyet besleyen teröre destek verenlere teröristlere Allah fırsat vermesin Kahhar ismiyle kahreylesin amin
    Cevapla
  • Ayyıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin Amin Amin inşallah
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak