Samsun'da dehşet: Anne ipe asılı, bebek ise ölü halde bulundu

Samsun'da akşam eve dönen Tarık B., eşi Fatma B.'yi iple asılı halde, bir aylık bebekleri Aybüke'yi ise bebeğinde hareketsiz halde buldu.

Samsun'da dehşet: Anne ipe asılı, bebek ise ölü halde bulundu
Samsun'da dehşet: Anne ipe asılı, bebek ise ölü halde bulundu
GİRİŞ 04.09.2019 11:14 GÜNCELLEME 04.09.2019 11:33
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Samsun'da işten evine dönen Tarık B., eşi Fatma B.'yi (27), iple asılı halde, 1 aylık bebekleri Aybüke'yi de beşiğinde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, minik kızın hayatını kaybettiğini, annesinin de ilk belirlemelere göre intihar ederek yaşamına son verdiğini belirledi.

Olay, saat 20.30 sıralarında Atakum ilçesi Kurupelit Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre işten evine dönen Tarık B., yatak odasında eşi Fatma B.’yi iple tavana asılı halde, 1 aylık bebekleri Aybüke'yi de beşiğinde hareketsiz halde buldu. Çocuğunun ve eşinin nefes almadığını fark eden Tarık B. durumu 112 Acil Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine eve, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fatma B. ve Aybüke B.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 



Anne Fatma B.'nin ilk belirlemelere göre intihar ederek yaşamına son verdiği belirlenirken, minik kızın ölüm nedenin ise araştırıldığı belirtildi.

Savcılık incelemesinin ardından anne ve kızın cansız bedenleri, otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • CEMİL 4 yıl önce Şikayet Et
    biri hayata başlamadan cennete diğeri cehnenneme 2 farklı son
    Cevapla
  • Ayşe Elmas 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba anne ,bebeğini ölü bulunca intihar mı etti korkudan acıdan
    Cevapla
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen yan yana yatma nedeniyle bebeğin boğulması sonucu anne kahroldu ve sonrası malum. Dünya genelinde yaygın yaşanıyormuş. EĞİTİMSİZLİK nedeniyle gerçekleşen üzücü vakalardan birine benziyor. Aksi durum varsa polisimiz ortaya çıkarır.
    Cevapla
  • ahmeddin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, mevtalarında Allah geride kalanlarına sabırlar ihsan etsin...
    Cevapla
  • erdi 4 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin üzücü bir durum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi