İHH Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sarıkurt vefat etti

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sarıkurt vefat etti. Sarıkurt'un cenazesi bugün ikindi namazının ardından Fatih Camii'nden kaldırılacak.

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sarıkurt vefat etti
İHH Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sarıkurt vefat etti
GİRİŞ 04.09.2019 13:57 GÜNCELLEME 04.09.2019 13:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İHH Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sarıkurt vefat etti. Vakfın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz" denildi. 

Ahmet Sarıkurt'un cenazesi bugün ikindi namazından sonra Fatih Camii'nden kaldırılacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • İ. Erdem karabulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet SARIKURT İHH Adına özellikle Libya’da yaptığı çalışmalarla mazlum Libya halkının takdirini sevgisini kazanan hakikaten mükemmel bir kişilikti... İHH Derneğini en iyi şekilde temsil etmekle birlikte ÜLKEMİZİN bürokratik engellerini iyi tanıyan bu mekanizmaların iyi çalışması İÇİN azami gayret gösterirken bu çalışmaları ile hükümetin Libya temsilciliğini sürekli haberdar etmekle birlikte rapor olarak Libya faaliyet raporu ile Libya vize raporu ilgililer tarafından dikkate alınıp onun tuttuğu bu rapor aydınlatıcı olmuştur... Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına be çalışma arkadaşlarına sabırlar diliyorum.. Mekanı cennet olsun... İbrahim Erdem Karabulut...
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    ne mutlu Ahmet abimize
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi