Haber alınmayan genç bakın nerede bulundu

Sivas'ta ailesinin haber alamadığı genç için yaptığı ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Olay yerine giden ekipler, genci evde uyurken buldu.

Haber alınmayan genç bakın nerede bulundu
Haber alınmayan genç bakın nerede bulundu
GİRİŞ 11.11.2019 18:51 GÜNCELLEME 11.11.2019 18:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sivas’ta evinde uyuyakalan genç, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 17.00 sıralarında Mehmetpaşa Mahallesi İhramcızade Caddesi üzerindeki bir binanın birinci katında meydana geldi. Evinde uyuyakalan M.H.B.’den (28) yakınları bir süre haber alamayınca sağlık durumundan endişe ederek itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini aradı.

Kısa sürede olay yerine gelen Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri pencereye merdiven uzatarak eve girdi. Ekipler M.H.B’yi uyurken buldu. Bunun üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerinden ayrıldı.

YORUMLAR 3
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    anladığım kadarıyla olayın aslı başka,eve pencereden girdiklerine göre genç yalnız yaşıyor,aile fertlerinde anahtar yok.ve esas mesele ailenin bu kadar teleşa verdiğine göre genç uyuşturucu bağımlısı ve psikolojik sorunları var,yakınları bunu bildiklerinden ya endişe duydular,yada gence gözdağı,uyarı vermek için böyle davrandılar.yoksa normal uyumada bir kişi dışarıdan bağırsan,telofon çaldırsan,kapıya vursan uyanır,ama uyuşturucu uykusunda birşey duyamaz.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir şey kullanmadan böyle ağır uyuyanlar da var arkadaşımdan biliyorum. Camdan girmiştik içeri yanında dürtüp bağırmama rağmen zor kalkmıştı
    Cevapla
  • kasımpaşa lı. 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabır versin aynı duyguyu bende yaşadım evin camını kırıp içeri girdigimde bütün mahalle ayakta ama ailem hâlâ uyuyordu imtihan DÜNYASI
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı