Şişli'de akılalmaz olay! Ünlü çiftin oğlu öldürüldü

Dünyaca ünlü bir firmanın sahibi olan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde bıçaklanarak öldürüldü. Zanlının, Mays’ı akrabalarını yaralayan kişiye benzettiği için bıçakladığını söylediği öğrenildi.

GİRİŞ 07.01.2020 20:13 GÜNCELLEME 07.01.2020 20:13
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, dünyaca ünlü bir firmanın sahibi olan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin iki oğlu henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti.

Kavga sonucunda ağabeyi tarafından darp edilen Emre Mays, tedavi için ambulansla hastaneye götürüldü. Sedyeyle ambulanstan indirilen lise öğrencisi Mays, o esnada çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın Kutlu (22) tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Mays, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Olayın ardından polis ekipleri tarafından kısa süre sonra cinayette kullandığı bıçakla gözaltına alınan Akın Kutlu’nun, Mays’ı akrabaları arasında yaşanan kavgada yakınlarını yaralayan kişiye benzettiği için bıçakladığı öğrenildi. Kutlu'nun 3 kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnmekten suç kaydı olduğu belirlendi.

YORUMLAR 54
  • gurbetci Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    cocuk olmeden once abisiyle kavga etmis , ciddi sekilde yaralanmis, bu abinin sorguya alinmasi lazim kardesini oldurmesi icin katili ayarladigini dusunuyorum nedense
    Cevapla
  • Hakan Günver 4 yıl önce Şikayet Et
    Firma içki firması :( Alkol kime ne fayda getirdi ki bugüne kadar, haram ticaretten uzak durmak lazım
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Gencecik hayatı söndürdü! Düşünsenize sizin çocuğunuz sizi Hastane önünde beklerken zibidinin biri gelip koyun gibi boğazlayıp gidiyor...
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Savcı ve bilhassa Hakimler hiç vebal duygusuna kapılıyorlar mı? Kanunlar böyle diye hiç bahane yapmasınlar. İsterseler aç olduğu için fırından para vermeden ekmek almaya kalkışan bir çocuğa bile 35 yıl ceza verebilecek bir madde bulabiliyorlar.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    katil olanın suç kayıtları var evet peki cezası ne oldu belli ki cezası yetmemiş. kanunlar yetersiz. cezalar yetersiz. cezaevleri rahat. polis yetkisiz. halimiz ne olacak adalet nerede ya Hazreti Ömer
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeriata dönmedikçe kısas uygulanmadıkça düzelmeyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim