Antalya'da kruvaziyer gemi sürprizi: 92 turist giriş yaptı

Antalya'nın Alanya ilçesine, sezonun ilk kruvaziyer gemisi geldi. Rota dışı demirlendiği öğrenilen geminin yolcuları, koronavirüse karşı termal kamera ve kontrollerden geçirildikten sonra kente giriş yaptı.

GİRİŞ 15.03.2020 13:47 GÜNCELLEME 15.03.2020 14:38
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Dünyaya yayılan koronavirüs nedeniyle sezonun ötelenmesinin ardından bekleyişe geçilen Alanya'da ilk yolcu gemisi limana demirlendi. Antalya'dan yola çıkılan, Bahama bandıralı, 'Serenissima' adlı gemi, Alanya Limanı'na demirlendi. Lüks gemiyle ilçeye çoğu İngiliz 91 turist geldi. 52 kişilik mürettebatın görev yaptığı gemiden inen turistler, Hudutlar Sahil Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından termal kameralarla kontrol edilmesinin ardından Alanya'ya ayak bastı.

İlçeye rota dışı demirlendiği öğrenilen 'Serenissima' ile bu akşam Mısır'a gidilmek üzere Alanya Limanı'ndan demir alınacak.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 43
  • italya 4 yıl önce Şikayet Et
    italyada nasıl olduysa bizde de öncesinde aynı şeyler yaşanıyor. bilim şaşırmaz sonuç da çok benzer olacak maalesef...
    Cevapla
  • TuncTunc 4 yıl önce Şikayet Et
    acaip moralim bozuldu..Gelmesinler karde$im.Türkiye tehlikesi yok diye akin etcekler hattagitmiyceklerde..tek TURISTIN TÜRKIYEYE GELMESINE MUSADE EDILCEK ZAMAN DEGIL..BUNA GURURSUZLUK DENIR.GELMESINLER..
    Cevapla
  • Alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden geçmiş olsun. Bu gelenlerden 1 tanesi bile virüslü ise en az 100 kişiye bulaştırmıştır. İpin ucunu kaçırdık gibi. 2 hafta sonra görürüz.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    onu boşverin,geçenlerde İstanbul-Unkapanı Tarihi Su Setlerinin ordan geçiyordum,Çinli Turist kaynıyordu.ağızlarındada maske neyin yok.her ihtimale karşı ben fııııy.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    6 mart ta 752 kisilik bir gemi de kusadasina geldi. termalden atesi olmayan geciyor . alninda da yaziyor zaten atesi yoksa bu virus te yoktur vucudunda. orenyerlerindeki gorevlilerden, tasiyan servis soforlerinden,alisveris yaptigi dukkan tezgahtarlarina kadar hasir nesir olmadigi kisi kalmadi. 15 gun sonra Insallah bu sayi soylenen de kalir da ( duamiz o girenlerin temiz olmasi) rahatlariz....hala dis dunya ile izole olmuyor guzel ulkem..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...