Bakan Koca açıkladı: 601 sağlık çalışanımız koronavirüse yakalandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Koca, 601 sağlık çalışanının koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Bakan Koca açıkladı: 601 sağlık çalışanımız koronavirüse yakalandı
Bakan Koca açıkladı: 601 sağlık çalışanımız koronavirüse yakalandı
GİRİŞ 01.04.2020 20:37 GÜNCELLEME 01.04.2020 21:20
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından koronavirüste son duruma ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs rastlanan sağlık personeli sayısının 601 olduğunu bildirdi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 55
  • keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI GÜVENLİK ÇALIŞANLARINI RABBİM CÜMLEMİZİ KORUSUN İNŞALLAH, dualar devletimize milletimize.
    Cevapla
  • uygurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sağlık çalışanlarınıda şehit statüsü verilmeli. Onlar bu görünmez düşmana karşı ön cephede çalışıp canlarını bizim için hiçe sayanlardır.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    postacilarda görev başında..yorumunuza katiliyorum.
    Cevapla
  • saydemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tetbir alalım gayret edelim dua edelim.Sağlık çalışanlarımız şu an çoook büyük işler yapıyorlar ALLAH RAZI OLSUN onlardan. Rabbim acil şifalar versin her birini ayrı ayrı selamlıyor gözlerinden öpüyorum evet görevleri ama onlar şu an millet için vatan için kendilerini ortaya koydular her namazda onlara dualarımızı ihmal etmeyelim Allaha emanet olunuz kardeşlerim.
    Cevapla
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakalanan polisler de var onlarda cok zor şartlarda calısıyor yoruluyorlar insanlarla herkesle ugraşıyorlar Allah onların da yardımcısı olsun
    Cevapla
  • dr cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    şu an hastane kadar telikeli olan yer marketler. mesai çıkışı yoğun oluyor. aman daha erken halledin. insanlar umursamaz şekilde aynı anda giriyorlar. g.korede, japonyada halk hiç böyle davranmıyor. bu yüzden önümüzdeki günlerde vaka çook artacak. dışarda balık tutan adamdan bulaşmaz. yanında olsanız bile açık havada ciddi virus yükü oluşamadan dağılır ki zaten mesafe koyuyorsunuz..ama market gibi kapalı ortam hemde onlarca insan sıkışmış..devlet güvenlik kameralarından takip etmeli. ceza getirmeli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"