Küçük'ün patron çocuğuna kıyağı!

Ergenekon soruşturmasında tutuklanan emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün, Türkiye'nin önemli zenginlerinden birinin yeğenine askerlik kıyağı yaptığı ortaya çıktı. Kıyak bakın kime?

Küçük'ün patron çocuğuna kıyağı!
Küçük'ün patron çocuğuna kıyağı!
GİRİŞ 15.04.2008 09:59 GÜNCELLEME 15.04.2008 09:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

MURAT ALAN / KENAN KIRAN / CEVDET KILIÇLAR'ın haber


 


Holding patronları ve çocuklarının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne neden gönderilmedikleri bir kez daha belgelendi.


 


Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan emekli tuğgeneral Veli Küçük’ün, Boyner Holding Başkanı Cem Boyner'in yeğeni Oğuz Ahmet Boyner’in Manisa’da kalması için Manisa İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eyüp Menay’ı aradığı ve Oğuz Ahmet Boyner’in söz konusu telefondan sonra yerinde kaldığı bildirildi. Manisa İl Jandarma Komutanı Menay da, Veli Küçük’e “Komutanım nereyi emredersiniz” demiş ve Oğuz Ahmet Boyner Manisa’nın merkezinde kalmış.


 


Holding patronları ve çocuklarının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne neden gönderilmedikleri bir kez daha belgelendi. Ergenekon Terör Örgütü üyelerinin, holding patronlarının çocukları ve yeğenlerinin istedikleri yerde askerlik yapması için jandarmaya baskıda bulundukları ortaya çıktı. 


 


Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan emekli tuğgeneral Veli Küçük’ün, Boyner Holding Başkanı Cem Boyner'in yeğeni Oğuz Ahmet Boyner’in Manisa’da kalması için Manisa İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eyüp Menay’ı aradığı ve Oğuz Ahmet Boyner’in söz konusu telefondan sonra yerinde kaldığı bildirildi.


 


“MANİSA’DA KALMASI İÇİN TAVASSUTTA BULUNDUM”


Veli Küçük, 2008 yılının Şubat ayında Manisa İl Jandarma Komutanlığı’nı aramış ve Kurmay Albay Eyüp Menay ile görüşerek, Oğuz Ahmet Boyner’in askerlik problemiyle ilgili yardım istemiş. Manisa İl Jandarma Komutanı Menay da, Veli Küçük’e “Komutanım nereyi emredersiniz” demiş ve Oğuz Ahmet Boyner Manisa’nın merkezinde kalmış.


Veli Küçük, Oğuz Ahmet Boyner’in, Cem Boyner’in yeğeni olduğunu ve Manisa’da kalması için tavassutta bulunduğunu doğruluyor.


 


İL JANDARMA KOMUTANI KONUŞMAK İÇİN TELEFONU AÇTI AMA SUSTU


Manisa İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eyüp Menay, Cem Boyner’in yeğeni Oğuz Ahmet Boyner için torpil yaptığına ilişkin sorularımızı cevaplamaktan kaçındı. Eyüp Menay, Veli Küçük’ün Oğuz Ahmet Boyner için kendisini aradığını ve söz konusu telefondan sonra Manisa’da kaldığını hatırlatmamız üzerine, “Yani… Eee… Durumumun düzeltilmesi…” dedi.


Eyüp Menay, Veli Küçük’e “Komutanım nereyi emredersiniz” dediğini hatırlatmamız üzerine, “Yani…” diyerek telefonu kapattı.


Kurmay Albay Eyüp Menay’ı ikinci defa aradığımızda ise sekreteri, telefonunun meşgul olduğunu ve kendisinin gazetemize dönüş yapacağını söyledi, ancak gazetemizi aramaktan kaçındı.


 Boyner Holding Başkanı Cem Boyner de, yeğenine yapılan torpil ve Veli Küçük ile bağlantısı hakkında gönderdiğimiz yazılı sorularımıza gazetemiz baskıya girdiği süreye kadar herhangi bir cevap göndermedi.


 


VELİ KÜÇÜK’E POLİSTE SORULAN SORU VE VERİLEN CEVAP


02.01.2008 günü saat: 11.19'da İl Jandarma'yı arayarak Kurmay Albay Eyüp Menay ile görüştüğü, İsmail Boyner'in oğlu Oğuz Ahmet Boyner'in askerlik problemiyle ilgili yardım istediği, Eyüp Menay'ın da 'komutanım nereyi emredersiniz' dediği, kendisinin şahsı merkezde tutmasını istediği tespit edilmiştir. Telefon görüşmesi soruldu;


Cevap: İsmail Boyner, Cem Boyner'in yeğenidir. Askerlik konusuyla ilgili Jandarmayı aradım ve orada kalması için tavassutta bulundum. Zaten orada kalacağını duydum.


 


MERT ÇİLLER VE SERDAR GÜREŞ ÖRNEĞİ


Bilindiği gibi, DYP eski Genel Başkanı Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller, İstanbul'da yalısında ve havuz başında askerlik yapmıştı. Genelkurmay eski Başkanı Doğan Güreş, oğlu Serdar Güreş’i Doğu ve Güneydoğu'ya göndereceğini söyledi ama İzmir'de askerlik yapmıştı.

YORUMLAR 28
  • aydın Öz 16 yıl önce Şikayet Et
    Askerliğinizi nerde alırsınınız?. oh ne güzel valla dayın varsa istediğin yerde ve zamanda dayın yoksa istenilen yerde ve zamanda,
    Cevapla
  • cenk cihanoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    unkıtan halkkında ne düşünüyorsunuz. tamam veli küçük çok kötü size göre hepiğniz orduya düşman olmuş belli ama madem hepiniz haktan hukuktan bahsediyonuz turhan çömezin unakıtan hakkındadediklerini niye kimse cesaret edip yorumlamıyor.oradaki görevliye niye kimsesahip çıkmıyor amam Allah büyük herşeyi görüyor o elbet bu dünya geçici
    Cevapla
  • alper erkan 16 yıl önce Şikayet Et
    daha ne küçükler var. kriz döneminde askere gittim. yaklaşık 350 kısa dönemi bulunduğumuz ildeki farklı yerlere dağıtacakalrıd. Albay önce elind ebir liste ile belirli kişilerin adını okudu torpilliler her kesin göz önünde ayrıldıktan sonra sıra bize geldi. bizide kendi kafasına göre dağıtııç. dağpğıtımdan sonra gittiğimiz yerde babası albay olan bir kısa dönemi babasının isteiği ile kolordu komutanlığı karargahına aldılar. bulunduğumuz yerde birde şu andaki paşalardan bir tanesinin yeğeni vardı devam edecek
    Cevapla
  • MUSTAFA VARICI 16 yıl önce Şikayet Et
    yazık ya biz kime güvenelim. asker bunu yaparsa yargı onu yaparsa bu millet kime güvenecek çok yazık vallahi
    Cevapla
  • Janberk MURADIN 16 yıl önce Şikayet Et
    ekrem ateş. Ya torpillilerdensin, yada askerlik yapmadın. Doğudan zor olan nedir acaba batı askerliğinin. Böyle saçma sapan yorum yapıyosunuz ya helal size, onu doğuda askerlik yapanlara sor birde bizim gibi 19 ay yapanlara, kelle koltukta saçı sakalı birbirine karışmış günlerce fasulye pilaki ile karnını doyurmaya çalışan, yürümekten ayakları patlamış ve daha önemlisi en sevdiği arkadaşları kucağında can verenlere sor bakalım zorun anlamı ne???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı