Çin malı yol, otobüsü yuttu

Çin'in güneyindeki Zhejiang eyaletinde yer alan Nanjing şehrinde trajikomik bir kaza meydana geldi. Yolda meydana gelen patlama sonucu oluşan 2 metrelik çukura bir belediye otobüsü düştü.

Çin malı yol, otobüsü yuttu
Çin malı yol, otobüsü yuttu
GİRİŞ 01.12.2012 17:40 GÜNCELLEME 01.12.2012 17:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çin'in resmi Xinhua ajansındaki haberde, Nanjing şehrinde bugün yerel saatle 11.00 sularında yolda meydana gelen patlama sonucu oluşan 2 metrelik çukura bir belediye otobüsünün düştüğü bildirildi.

Yolun altında meydana gelen patlama sonucu açılan çukura düşen otobüste kimsenin yara olmadığı belirtildi. Yol altında oluşan patlamanın ardından caddenin trafiğe kapatıldığı ifade edildi.

YORUMLAR 2
  • akf ngdr 11 yıl önce Şikayet Et
    nacizane elestiriler!...... bu haberde o kadar elestirilecek nokta varki hangisinden baslasam bilmiyorum. oncelikler yer ve mekandan baslayalim 4 yildir nanjing de yasiyorum ama zhejiang eyaletinde oldugunu sizden duydum,ALLAH askina bu haberi xinhua haber ajansindan mi aldiniz??? o gocugun sebebi ise sehrin iki yil ust uste ev sahipligi yapacagi genc olimpiyatlari icin yapilan metro calismalari en azindan adamlar bisey icin ugrasiyorlar saygi lutfen!..... ve ayrica cin mali deyip karalaniyor ben cok cin mali gordum dunya devlerini pesinden kosturan malesef biziim ithalatcimizin iki kurus fazla kazanayim zihniyetinden dolayi cin mali hep akla kotu mal olarak yerlesmis ama sesimi duyurabildigim herkese soylemek isterim cin mali kotu degil onu ithal eden insanin karakteridir o malin kalitesi!...
    Cevapla
  • Hizli 11 yıl önce Şikayet Et
    cin. cin mali diye dalga gecmeyin, o eskidendi. sanki bu tip kazalar bizde hic olmuyor. adamlar su anda uzaya ciktilar, dunyanin en hizli trenlerini kendileri baskalarindan satin almadan yapiyorlar, iletisim teknolojilerinde bir numaraya yukselmek uzereler, ucak gemisi yaptilar, ucaklarini da yaptilar. kisaca stratejik gordukleri her seyi kendileri yapiyorlar. yakinda tum dunyanin tepesine cokecekler demedi demeyin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar