Yıldızlar Akademisi'nden eğitim seferberliği

Yıldızlar Akademisi mart ayından itibaren Türkiye’nin 81 ilinde, 81 gün 81 üniversite sloganıyla yola çıkıyor.

Yıldızlar Akademisi'nden eğitim seferberliği
Yıldızlar Akademisi'nden eğitim seferberliği
GİRİŞ 21.12.2014 16:37 GÜNCELLEME 21.12.2014 16:37

İLK GELİR SOMALI ÇOCUKLARA

Yıldızlar Akademisi medya dünyasında yakından tanınan birçok seçkin eğitimci ile Türkiye’nin her noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Yurtdışından 80 ayrı saygın kurum ve üniversite ile birlikte akreditasyon sürecini tamamlayan akademi, gerçekleştireceği ilk eğitimden elde edeceği gelirin yüzde 60’ını Soma faciasında babasını kaybeden çocuklara bağışlayacak.

ULUSLARARASI SERTİFİKA

Katılımcılar uzman bir ekipten alacakları eğitimin yanında uluslararası otoriteler tarafından geçerlilği onaylanmış sertifika hakkı kazanacaklar. Ödenecek makul eğitim ücreti de ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak.

YILDIZ EĞİTİMCİLER

Eğitimci kadrosunda, yakından tanıdığınız isimler var:

Yazar Kahraman Tazeoğlu, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan,  gazeteci ve haber sunucusu Fuat Kozluklu ve haber sunucusu-iletişim uzmanı Mehmet Derindağ. Ayrıca deneyimli muhabirler Esra Ketenci ve Mehmet Oytun Kantar. Hakla İlişkiler Uzmanı –Sunucu Serpin Alparslan, Tiyatro Sanatçısı – Şair Akif Oktay, Sosyolog – Sunucu Başak Temel, Psikiyatrist Yar. Doç. Dr. Zekeriya Körek,  Pazarlama İletişimi Uzmanı Aydın Belet ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Doktor Meltem Ayran ve Dijital Pazarlama Uzmanı Ata Gür. Ekip yeni eğitim ve eğitmenlerle  güçlenmeye devam edecek.

GENÇLERE KARİYER İMKANI

Yıldızlar Akademisi üniversite öğrencilerine kariyer imkanı sunarak ülkenin istihdamına ve gençlerin geleceğine katkıda bulunuyor. Akademinin çok sayıda ilde temsilci arayışı sürüyor.

www.yildizlarakademisi.com

www.facebook.com/yildizlarakademisi

www.twitter.com/yildizlarakad

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü