Ali Rıza Bayzan'a göre 3 zanlı var

Türkiye üzerinde azınlıklar üzerinden oynanan oyunlar, soykırım iddiaları ve misyonerlik üzerine yaptığı araştırmalarla adını duyuran araştırmacı yazar Ali Rıza Bayzan'a göre cinayetten yarar sağlayacak 3 zanlı var.

Ali Rıza Bayzan'a göre 3 zanlı var
Ali Rıza Bayzan'a göre 3 zanlı var
GİRİŞ 20.01.2007 11:52 GÜNCELLEME 20.01.2007 11:52

Amerika'da Ermeni Diasporası - Demokrat Parti işbirliği ile soykırım kararı çıkarmak için ciddi bir hamle yaptığı ve Amerika'nın İran cephesinde Türkiye'nin kendisine katılmasını istediği ve Türkiye'nin Kerkük üzerine titrediği bir esnada üç önemli gelişmenin altının çizilmesi gerektiğini söyleyen Araştırmacı Yazar Ali Rıza Bayzan bu önemli gelişmeleri şu şekilde sıraladı:


1. Raki ve Rambo filmleriyle tüm dünyada tanınan ünlü aktör Slyvester Stallone, sözde Ermeni Soykırımını anlatan 'Musa Dağında Kırk Gün' romanının filmini yapacak... olması,
2. Ermenistan'daki sözde Ermeni Soykırım anıtının yanına bu kez Türkleri ve Kürtleri katliamla suçlayan sözde Arami -Süryani Soykırım Anıtı dikiliyor.  


3. Tam bu esnada Hrant Dink'in öldürülmesi

Sonuç:


Hrant Dink'in öldürülmesiyle Türkiye Ermeni Meselesi'yle boğuşmak zorunda kalırken, Kerkük konusunda ile zayıflayacak, İran karşısında Amerika'ya karşı direnç koymakta zorlanacaktır.

Öyleyse cinayeti kimler işlemiş olabilir?


1. Hesaplar İran etrafında dolaşırken bu konuyu ölüm-kalım meselesi olarak gören İsrail'in (Mossad'ın) bu suikastte parmağı olmasın?


2. Amerika ve İsrail'e göz kırpan PKK'nın, efendileri adına bu suikastı işlemiş olmasın?


3. Türkiye'nin Kerkük'le ilgili hesap yapmasını istemeyen Barzani ve Talabani yine efendileri adına bu suikastı aşırı sol bir örgüt üzerinden işlemiş olmasın?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!