Namaz kılan eşine kurşun yağdırdı

Bahçelievler'de psikolojik tedavi gördüğü belirtilen bir kişi, evinde eşini namaz kıldığı sırada silahla vurarak öldürdü.

Namaz kılan eşine kurşun yağdırdı
Namaz kılan eşine kurşun yağdırdı
GİRİŞ 20.05.2008 17:00 GÜNCELLEME 20.05.2008 17:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre olay, Soğanlı Mahallesi Alper Sokak 35 numarada bulunan 7 katlı binanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu ve tedavi gördüğü belirtilen Osman B. (58), eşi Havva B.'ye (60) öğle namazı kıldığı sırada kurşun yağdırdı. Göğsünden ve başından yaralanan Havva B. silah sesini duyarak eve gelen komşuları tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak Havva B. hastane yolunda hayatını kaybetti. Katil zanlısı koca Osman B. ise olaydan sonra kapıyı üstüne kapatarak bir süre polislerin içeri girmesine izin vermedi. Bir süre ikna için uğraşan polisler içeri girerek Osman B. yi gözaltına aldı. Karakola götürülen Osman B.'nin ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edileceği belirtildi.

Kocasının açtığı ateş soncu hayatını kaybeden Havva B.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.


(Cihan)

YORUMLAR 4
  • aslı yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    bu adam bizim akrabamızdı ne yazık ki:((. adam kafadan sıyrık bir adamdı.şoktayız, cenazesini bugun fatih camıınden kaldırdık. kadını resmen şehit etti bu cani.
    Cevapla
  • hursit dilaver 15 yıl önce Şikayet Et
    . kadın elbet iman üzere,abdestli ve allahla trans halinde öldürülmüş..şehit bu be.. bu devirde böyle vurulanlara şehit denir,şehit..kadın yırrtı kurtuldu..günahları varsaki olabilir,hepsini ödedi bitirdi ve öteye şehit olarak gitti..ailesi ağlamasın,sevinç gözyaşları döksün,sevinç..bu devirdeböyleölümler şehitliktir. islam kin ve nefreti ile yetişenlerin arasında allahını bilen biri ne sebepten olursa olsun şehittir.
    Cevapla
  • necat çelik 15 yıl önce Şikayet Et
    editör beyin dikkatine . sayın editör sen kendi şahsın olarakta bu haber başğığına baktığında ne düşünürsün diye çok merak ediyorum haber başlığı ve içeriği arasında dağlar kadar fark var haber başlığına baktığında sanki adam sırf karısı namaz kılmış diye öldürmüş gibi lanse edilmiş içeriğine baktığında psikolojik rahatsızlıkğı olduğu yazılıyor biraz daha dikkat editör bey haber anlayışınız bu olmamalı sanki irtica hortluyor gibi bir duyguya kapılıyor okuyucular
    Cevapla
  • ali degirmen 15 yıl önce Şikayet Et
    . Ne güzel işte yaşı 60 ALLAH namazını kabul etsin.Şehit olmuşsa ne mutlu ona.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!