Başbakan Erdoğan'a 'yedirtmeyiz' sürprizi

Samsun'da konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a paraşütle hoş bir sürpriz yapıldı.

GİRİŞ 22.06.2013 17:35 GÜNCELLEME 22.06.2013 18:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde halka hitap esnasında hoş bir sürpriz yapıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli İradeye Saygı mitingleri çerçevesinde Samsun'da konuştu.

Erdoğan'ın miting konuşması sırasında ise ilginç bir olay yaşandı.

Başbakan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'a ait olan "Erdoğan'ı yedirmeyiz" sözü son günlerin AK Parti çevrelerinde en popüler sloganlarından biri haline geldi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Ceylan Demir 10 yıl önce Şikayet Et
    Jet Ali ye cevabım .. . Oylar sahte diyosun ya mitinglerine katılan milyonlarca insan damı sahte arkadaşım hazımsızlıktan nasıl iftira atıcağınızı şaşırdınız mantıklı konuşun ki ikna edici olsun bende kalzıçeşmedeydim milyonlarca insan vardı orada ki hemen hemen sülalem akp lidir yani sahte olan sizlersiniz bunu anlatmak istedim
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    jet ali derdine yansın. seçim olduğu günler, sandıkların olduğu sokakların köşesinde ,oy kullanmaya giden halkı hiptonize edenlerden biri de bendim. okudum üfledim de sandığımdan tek zararlı oy çıkmadı. bak bu seferki seçimlerde köşelerdeki adam sayısı çook olacak ve en az 60 puan olacak.demedi deme bak.büyük bir dua okuma ekibimiz var,her seçimde köşeleri tutarız..her sandık zamanı köşe başlarında bekler, oy kullanacaklara okur, ve üfleriz. onlar da şaşırır ve oylarını AKP ye verir. işte bu yüzden tayyip bey her seçimde oyu artıyor. bak bu seferki seçimlerde köşelerdeki adam sayısı çook olacak .benden söylemesi.. dmedi deme bak kılıç ali..yok jet ali..
    Cevapla
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR KEREDE KENDİ TAHRİKLERİNİ SÖYLESENE?. Gitmiş masal anlatıyor. Değermiş bilmem neymiş?Sen git Akil Adamları protesto edenlere Çapulcu de, sonra tahrikten bahset. Türkiye de en büyük provakatör Recep Tayyip ERDOĞAN 'dır. Sen git 52 gösterici tutuklatacağına kendini tutuklattır. Tahrik eden sensin...Çapulcu da sensin. Haddini bil sen kimsin ki bize çapulcu diyorsun? Başbakansın diye kendini dokunulmaz mı sandın? Yalan,Dolan , ağzı bozukluk ne ararsan var sende. Oyların da şaibeli bir haber okudum senin oylar meğer sahteymiş bu haber doğru ise aslında sen Başbakan bile değilsin. Amerikan istihbarıtının oy çalma oyunları ile iktidar oldun. Apo ile görüşen şerefsizdir diyen sonra görüşen her şeyi yapar. Bence haber yalan değildir. Ama bilemem kimsenin günahını almayayım. Eğer ak parti oy çalıyor ise,çaldırmamak muhalefete düşer bana düşmez.Ben bağımsız muhalefetim.
    Cevapla
  • ömer 10 yıl önce Şikayet Et
    asla yedirmeyiz. bu millet zor bulduğunu kolay kolay kimseye yedirmez allah onun yardımcısı olsun cenabı allah zalimlere fırsat vermesin inşallah...
    Cevapla
  • güney kuzey 10 yıl önce Şikayet Et
    insan yemek .... günah zaten merak etmeyin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama