Çelik: Asabiyetine ekstra balata takmalı

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Bakan Erdoğan Bayraktar'ı azarlayan eski AK Parti milletvekili Kemalettin Göktaş'a sert tepki gösterdi.

Çelik: Asabiyetine ekstra balata takmalı
Çelik: Asabiyetine ekstra balata takmalı
GİRİŞ 04.12.2013 22:39 GÜNCELLEME 04.12.2013 22:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik Bakan Erdoğan Bayraktar'ı azarlayan eski AK Parti milletvekili Kemalettin Göktaş'a sert tepki gösterdi.

"ORADA FRENLERİ TUTMAMIŞ"

Çelik, "Protokolün önünde yaşanmış olmasını üzüntüyle karşıladım. Sinir katsayısı son derece yüksek olan asabiyetine ekstra balata takması gereken bir arkadaşımızdır. Maalesef orada frenler tutmamış. Bir bakana "suç sende değil seni bakan yapanda" demek eski bir milletvekilnin görüşüdür ama bunu protokolün önünde ifade etmesi hele bu eski bir Ak Parti milletvekiliyse onun hakkı da değildir haddi de değildir" dedi.

YORUMLAR 1
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. yaptıklarının mazereti olamaz biraz fazla abartılı benzetme olsada bu kendini bilmezin yaptığının başbakanımızın hanımına yapılan saygısızlığa benzettim . akp içinde kamer genç gibi lerin olmasına çok üzüldüm . tepki sebebini yöresel yayın yapan gazeteçilerden okudum kadarı ile sadece özrü kabahatinden beter .. bu kendini bilmezin ihraç edilmesi gerekmekdedir .. bakan bey her ne kadar liyakat konusunda eksik olmasına karşı yapmış oldugu uslup ile ayrıça saygı duydurda şahsımda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı