Hakan Şükür'den seçim sonucu yorumu

AK Parti'den istifa eden bağımısız milletvekili Hakan Şükür, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Hakan Şükür'den seçim sonucu yorumu
Hakan Şükür'den seçim sonucu yorumu
GİRİŞ 31.03.2014 07:56 GÜNCELLEME 31.03.2014 14:17
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, seçim sonuçlarına saygı duymanın demokrasinin gereği olduğunu belirterek, "Allah var, gam yok! Elbette gün doğmadan neler neler doğar. Kesinlikle Üstad Hazretleri ‘Vazifemizi yapalım, vazife-i ilâhiyeye karışmayalım' diyor. İşlerimizin neticesini Allah'a bırakalım." dedi.

Şükür,  "Seçim sonuçlarına saygı duymak, demokrasinin gereğidir. Elbette bu, hukuk ve evrensel adalet taleplerini de daha fazla anlamlı kılıyor. Yerimiz belli, haktan yana. İnşallah, zaman gösterecek; Allah var, gam yok! Elbette gün doğmadan neler neler doğar. Seçim demokrasinin gereği, ihlas dinin gereğidir. Kesinlikle ‘Üstad Hazretleri ‘Vazifemizi yapalım, vazife-i ilâhiyeye karışmayalım' diyor. İşlerimizin neticesini Allah'a bırakalım." dedi.

 

YORUMLAR 111
  • Hüseyin Kütük 10 yıl önce Şikayet Et
    İnş. aday olursun Sn. Şükür. Önümüzdeki seçimlerde aday olursan sana kim oy verecek merak ediyorum. sana akpartili olduğun için oy verenlerin hakkını nasıl ödeyeceksin sayın şükür. halk seni, yola çıktığın insanları yarı yolda bırakasın diye mi seçmişti?
    Cevapla
  • volkan9015 10 yıl önce Şikayet Et
    ya olduğun. gibi görün yada göründüğün gibi ol.
    Cevapla
  • ahmet deniz 10 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır. 17 aralık darbesinden birgün önce istifa etmiştin.şimdi yine bakalım görelin falan diyosun hayırdır hakancım yeni turplarınız falan mı var burdan söylüyorum bu insanlık garibanları yeni film fırıldak çevirecekler bakmayın bunun böyle ALLAH hak falan demesini
    Cevapla
  • kamil fethullahoglu 10 yıl önce Şikayet Et
    Üstadı iyi Okuyun. Yaşasin Zalimler İçin cehennem.
    Cevapla
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Hangi hakla Bediüzzaman'ı ağzınıza alıyorsunuz Hakan Bey?. Bediüzzaman din düşmanı olan Cemaat Halk Parçasına bütün kuvvetiyle karşı çıktı, siz o partiyle can ciğer oldunuz... Bediüzzaman, müslümanlara azıcık nefes aldıran Demokrat Parti'ye talebeleriyle destek verdi, siz de abileriniz, ablalarınız, dedeleriniz, nenelerinizle kar kış demeden, camilerimizi at ve eşek ahırına çeviren parti Cumhuriyet Halk Partisin'e çalıştınız... Bediüzzaman, memleketi için Gönüllü Kürt Süvari Alay komutanı olarak 1.Dünya savaşına gönüllü olarak katıldı, siz de sondajlarla montaj ve ihanetlerle gönüllü olarak Amerikaya malzeme taşıdınız.... Daha neler neler... O yüzden o kahraman ve müslüman zat Bediüzzaman'ı ağzına almasan daha iyi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez