Bahçeli'den bayrak olayına çok sert yorum

Devlet Bahçeli'nin Diyarbakır'da Türk bayrağının gönderden indirilmesi olayı ile ilgili olarak ne söyleyeceği merak ediliyordu.

GİRİŞ 10.06.2014 11:50 GÜNCELLEME 10.06.2014 12:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık olağan grup toplantısında konuştu.  

Bahçeli, konuşmasına ekonomik değerlendirmelerde bulunarak başladı. 

MHP lideri, çiftçilerimizin haksızlığa tahammül etmeyeceğini ümit ediyorum. MHP işçinin emeklinin memurun esnafın ve çiftçinin yanında kaya gibi durmaya devam edecektir. Üreten çalışan yatıran kardeşlerimizin sözcüsü ve tercümanı olacaktır, açıklamasında bulundu. 

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının 'montaj' olduğunu açıklayan TÜBİTAK'a yüklenen Bahçeli, gerçekler birgün mahkeme nezdinde ortaya çıkartılacağı söyledi. 

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

-Belediye başkanı seçilen bölücüler henüz göreve başlamadan tahriklerini sıralamaktadır. Ağrı'da milli mücadele kahramanı Kazım Karabekir isminin silineceğini duyurmuştur. Bu zihniyet sanıyorum atalarının Mıdirdiç Prinyan veya Paro Terziyan isimlerini yerine mi yazacaktır.

-Güroymak'a Norşin denilirse yerleşim yerleri değiştirilip T.C ifadeleri de sökülürse en sonunda sıra Kazım Karabekir ve hatta Gazi Mustafa Kemal'e kadar gelecektir. AKP yol açmış siyasi bölücüler bu yolda yürümüştür.

-Ne olursa olsun, Ermeni çetelerine karşı kahramanlık destanı yazan Kazım Karabekir'in ismini milletimizin hafızasından silemeyeceksiniz. 

-PKK Türkiye'yi çökertmeye devam etmiştir. Süreç ihaneti bin yıllık kardeşliği hedef almıştır. Başbakan Erdoğan insanları kandırmıştır. 

-Başbakan çiçek ve böcekle uğraşırken PKK yılan ve çıyanları mağaralara doldurmuş ve kamplarda vampir imalatına girmiştir. Süreç ihanetinin tek kazançlı çıkan PKK olmuştur. 

-Son günlerde Diyarbakır başta olmak üzere diğer ilçelerde cereyan eden olaylarda teröristler yıkıp yakmaktadır. 

TÜRK BAYRAĞININ İNDİRİLMESİ

-Yüzleri kapalı bir grup 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nın etrafını sarmıştır. Bu gruptan öne çıkan hain tel örgülü duvarı aşmış. Bahçeye girmiş ve ne acıdır ki bayrak direğine tırmanarak şehidimizin emanetini varlığımızın nişanesini şerefsizce indirmiştir.

-İnen bayrağımız eşkiya sürüsü tarafından yerlerde sürülmüştür. 17-25 Eroğan'a soruyorum sana "en ufak bir rahatsızlık duydun mu? Asker bedel ödeyecek diyorsun da asıl bedel ödemesi gerekenin sen olduğunu niçin itiraf etmiyorsun. "

-Eften püften konuşmaktan başka ne yapmayı planlıyorsun? Yoksa sinsi sinsi gülümseyerek hadi çocuklar gayret edin sona yaklaşıyorsun diyerek millet nedir bilmeyen alçaklara sevgi ve sempati mi gösteriyorsun. 

SANCAK DÜŞERSE VATAN DÜŞECEKTİR

LÜtfen dikkat ediniz indirilen tekmelenen çiğnenen bayrak 2. hava kuvvet komutanlığının bahçesinden gasp edilen sancağımızdır. Sancak düşerse vatan düşecektir. 2. Hava kuvvet komutanlığında hiç mi duyarlı helal lokma yemiş vatan ve bayrak sevgisiyle kalbi çarpan bir asker çıkıp da şerefsize gününü göstermemiştir. Türk bayrağını korumaktan aciz personel nerdedir? Nöbetçiler neyle uğraşmaktadır? Pilotlar nereye uçmuştur? Böylesi bir acziyet yenilmişlik nasıl izah ve tevil edilecektir? 

-Farz edelim ki düşman saldırmış her tarafı çevrelemiştir. Silahlar tek kurşun atmadan orası teslim mi edilecektir? Bayrağımı muhafaza edemeyenler hava sahamızın güvenliğini nasıl temin edecektir?

-Müzakereci Başbakan'ı geçtik diyelim genelkurmay karargahında terör örgütü mensuplarının ölüm haberlerini yayınlamakla meşgul omzu yıldızlardan görülmeyen zevat bu gelişmelerden hiç mi vicdan azabı duymamaktadır. 

GENELKURMAY BAŞKANI'NA İSTİFA ÇAĞRISI

-Milli namusumuzu temsil eden bayrağımızı korumaktan bi haber komutanlar yarın makamlarına gelerek silah çeken teröristler olduğunda ne yapacaktır? Çözüm ziyan olmasın kimse darılmasın yanlış anlamasın diyerek pısırıklığı devam mı ettireceklerdir? Diyarbakır'da görev yapan 2. hava kuvvet komutanı ve Genelkurmay Başkanı istifa edecek kadar erdemli ve onurlu olmayı deneyecekler midir?

-Genelkurmay başkanlığının yaptığı açıklama ise özrün kabahatten büyük olduğunu gözler önüne seren bir beyanattır. Neymiş efendim çocuklar kullanılarak provokatif eylem yapılmış. Sınırlarını zorlayan bu tür eylemlere karşı serinkanlı davranılmış. Genelkurmay açıklamasının sonunda mizah gibi şaka gibi milletin zekasını hafife alan bir ifade vardır: "Hiçbir kişi veya grubun şanlı Türk bayrağını dalgalandığı gönderinden indiremeyeceğini bilmesi kamuoyuna saygıyla duyurulur". 

"SAYIN GENELKURMAY BAŞKANI GEÇİNİZ BUNLARI"

-Teröristler bayrak indirdikten sonra aklı başına gelen Genelkurmay hala ve ısrarla hiç kimsenin bayrağı indiremeyeceğini söylemektedir. Sayın Genelkurmay Başkanı geçiniz bunları. Bu sözleri Diyarbakır'daki hain direkteyken söyleyecek ve gereğini anında yapacak mertliği gösterecektiniz. 

NECDET ÖZEL'E SERT SÖZLER

-Sayın paşa sizler Ankara'da saltanat sürüp Başbakan'ın peşinden sürüklenirken bayrak düşüyor vatan elden gidiyor farkında mısınız? Bayrak inerken serin kanlı olabiliyorsanız namus ve şeref elden giderken soğukkanlılığı elden bırakamazsınız.

"BAYRAK DİREĞİNE TIRMANAN CÜRETKARIN ALNININ ÇATINDAN..."

-Şayet devlet yaşayacaksa, şayet millet var olacaksa, bayrak direğine tırmanacak kadar cüretkâr olan bir sefilin, tam alnı çatından devrilmesi de haktır, helaldir, hukuktur, mahşeri vicdanının şaşmaz adaletidir. Solomon isimli bedbahtın şerefli Türk bayrağına el sürereken cezalandırıldığı hatrınızdadır. Bayrak iniyorsa bayrak düşüyorsa işgal var demektir. Bayrak inerken seyreden varsa sessiz kalan varsa korkaklar namertler işbaşında demektir.

-Bayrak hakaret görüyorsa küçümseniyorsa vatan esaret altına girmiş demektir. Ey 17-25 rumuzlu haram elebaşısı, ey PKK şubesi ey Oslo hayranı ey İmralı sevdalısı senin çözümün bu mudur? Bayrak inerse çözüm olacak vatan parçalanırsa çözüme gelecek mi?

-Etnik temizlik olursa barış gülleri açacak PKK affedilirse barış olacak Kürdistan kurulursa barış amacına ulaşacak İmralı canisi serbest kalırsa demokrasi güçlenecek öyle mi? 

"KAHROLSUN SİZİN SÜREÇ FİTNENİZ"

-Batsın senin çözümün batsın senin barışın yerin dibine geçsin senin özgürlük ve barış anlayışın. Kahrolsun sizin süreç fitneniz. Başbakan 12 yılda devletin çivisini çıkarmıştır. Her gayesini hurdaya çevirmiş ve çürütmüştür. 2. Hava kuvvet komutanlığının bahçesine kadar giren alçaklar bayrak indirmekle kalmamış kışlaya taş ve molotof ile saldırmışlar kışla isminin yazıldığı tabelayı yakmışlardır. Ne kadar elem vericidir ki Mehmetçik kışlaya hapsedilmiştir.

-Yalnızca hikayede havaya bir kaç el ateş açılmıştşır. Geçmişte Ermeni çeteleri ne yapmışsa aynısı bugün aralıklarla yaşanmaktadır. Aman çözüme bir şey olmasın. Aman süreç bozulmasın, aman PKK'lılar incinmesin diye diye Türkiye'nin kalbine nişan alınmıştır. 
Aziz şehitlerimizin emaneti bu kutsal vatan soysuzların ittifakına sahne olmaktadır. AKP askerin başına müzakere çuvalı geçirmiştir. Vatanın bir bölümü fiilen terör örgütünün hakimiyetine teslim edilmiştir. 

 

YORUMLAR 19
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... Sana da gün dogdu,ver veristir,itidal cagrisi yerine kiskirtan sözler....ama yemezler.Hedefiniz Genelkurmay,cok iyi biliyoruz,cünkü Erdogana saygi duyuyor,sizinle hareket etmiyor. o densiz direge cikip bayragi indirmis tamam vuralim da zaten o cocuk mu neyse onu gönderenlerin hesabi o kisinin o direkte vurulmasi gerektigi degil mi?bunu niye göremiyorsunuz?kibrista yasanmis bir olayi tekrar denemeye niye göze alsinlar?cünkü ardindan daha büyük olaylar cikaracaklardi.
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    hala geçmişle yaşıyor muhalefet. Kardeşim adama demezlermi bu hükümete önerge verip niye terör kanunu çıkarmıyonuz,Adam yüzünü saklamışsa suç işlediğini biliyor,laf yapmayın millet sizden hükümete kanun önergesi ile destek ister.
    Cevapla
  • Ali Sırgancı 9 yıl önce Şikayet Et
    Palavralara karnımız tok. Bölücübaşına en büyük kıyağı 13 yıl önce iktidar ortağı iken Bahçeli yapmıştı. Bölücübaşının asılması için parmağını dahi oynatmadı ve idamı kaldıran yasanın altına imza atarak asılmamasını bile garantiledi. Genç ülkücülerin bilmediği acı bir gerçektir bu.
    Cevapla
  • CETİN es 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP NİN ARDINA DÜŞMÜŞ DURUMDAN VAZİYET ÇIKARIYORSUNUZ. yazıklar olsun bu milletin huzur ve düzenini bozanlara
    Cevapla
  • Abdullah Akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan Haklı, Bahçeli Haklı, Kılıçdaroğlu Haklı. Peki kardeşim kim haksız. Suçlu kim, biz kime güveneceğiz, adalet nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır