Gündoğdu'dan İhsanoğlu'na sert tepki

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, MHP ve CHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Gündoğdu'dan İhsanoğlu'na sert tepki
Gündoğdu'dan İhsanoğlu'na sert tepki
GİRİŞ 18.06.2014 01:49 GÜNCELLEME 18.06.2014 01:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Gündoğdu'nun İhsanoğlu hakkındaki o sözleri;

''BÖYLELERİ CUMHURBAŞKANI OLAMAZ''

''Sisi'yi eleştirmedi, darbeye söz söylemedi ve Mursi'yi hedef aldı. Ha Ekmeleddin İhsanoğlu ha El Ezher Üniversitesi Rektörü Ahmet El Tayyip. Kimin cumhurbaşkanı olacağını bilmiyorum ama bu ülke de Katil Esed'i açıkça kınayamayan, Mısır'da Mursi'ye destek olmak yerine darbecilerle kucaklaşan, millet iradesini hiçe sayanlar cumhurbaşkanı olamaz. Kılıçdaroğlu'nu anladık ama Sayın Devlet Bahçeli'nin bu tarz bir adaya 'evet' demesini anlamakta zorlanıyoruz. 

''ÇOK MERAK EDİYORUM...''

Sonra çatı adayı açıklayan siyasi parti temsilcileri, bir çok sivil toplum örügütünü ziyaret edip, bilgi alışverişinde bulunmuştu. Çok merak ediyorum hangi STK temsilcisi Ekmeleddin İhsanoğlu ismini Köşk adayı olarak sunmuştur? Bence hiç biri... Peki bu siyasi parti temsilcileri ziyaret ettikleri STK temsilcilerine adaylarının ismini söylediler mi? Hayır. O zaman o ziyaretler neden yapıldı bu da sorgulanmalı.''

YORUMLAR 1
  • ali karaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan. Sayın başkanım öğretmenin itibarı ne olacak. Her gün sözlü ve fiili şiddetle karşı karşıya. Bu olayları telin eden bir açıklamanız olacak mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar