'Erdoğan'a küfredebilirsiniz ama...'

AK Parti'nin grup toplantısında Başbakan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklendi.

'Erdoğan'a küfredebilirsiniz ama...'
'Erdoğan'a küfredebilirsiniz ama...'
GİRİŞ 08.07.2014 12:50 GÜNCELLEME 08.07.2014 12:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP’de, MHP’de Cumhurbaşkanı için aday olacak kimse yok muydu? sorusunu soran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli aday olsaydı belki kazanamayacaklardı ama izzetiyle kaybedeceklerdi, ifadelerini kullandı.

"SİZ ERDOĞAN'A KÜFREDEBİLİRSİNİZ AMA..."

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması: 

"Bahçeli o kadar sıfat saydıktan sonra neden çıkıp kendisi olmadı ya. O sıfatlara en layık.
İzzetli bir mağlubiyet zelili bir galibiyetten iyidir bunu böyle bilin. Ne o hakaretler, ne o küfürler MHP’nin yaşadığı zilleti kapamaya yetmez. Siz Erdoğan’a küfredebilirsiniz ama Erdoğan’ın aldığı terbiye size aynı dile cevap vermeye müsade etmez."

YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen ki ,,Osmanlı Payitahtının veliahtı Recep Tayyip Erdoğan,,. Abdülhamit Han,ın 150.yıllık intikamını alma vakti geldi YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER Kırk yıl şu devletlerin birbirine düşmesini bekledim. Onlar birbirlerine düştü, şimdi ben tahtta değilim. UZUN ADAM senki Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han,ın Torunusun. Diz Çök İngiltere, Diz Çök, Avrupa, Diz Çök İsrail, DİZ ÇÖK PARELEL YAPI, ve DİZ ÇÖK HAK BİLMEZ HUKUK BİLMEZ, OSMANLI DÜŞMANI, KURAN DÜŞMANI CHP DİZ ÇÖK!!!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,,,,SEN Kİ ULU HAKAN CENNET MEKAN SULTAN ABDÜLHAMİD HAN,IN TORUNU EVLADI OSMANLI,SIN RECEP TAYYİP ERDOĞANSIN,,,,,. 150.Yıllık Hesabı Görme Vakti Geldi! ÖNCE HADDİNİ BİL SAYIN BAHÇELİ MHP, CHP, DSP, BTP, DP, İNGİLİZ USÜLÜ sağdan soldan,ordan burdan, herkesin kucaklayabileceği BEŞİ BEŞ PARA ETMEZ partilerin cumhurbaşkanı adayı bize sökmez bizede yaramaz. Benki tövbekar deli osmanım ZORLA GÜZELLİK OLMUYOR. Bizim DEVLET BAŞKANIMIZ ÜÇ KITAYA YEDİ DENİZE HÜKMETMİŞ , Ben Allah’ın (c.c.) emirlerini yerine getirmek, zulüm görenlere yardım etmek için zırh giydim, kılıç kuşandım, diyen Yavuz Sultan Selim Han gibi Ecdadımızın Torunlarından EVLADI OSMANLI RECEP TAYYİP ERDOĞAN gibi UZUN ADAM olmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti