Atatürk konulu kitabı öpüp başına koydu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Atatürk konulu kitabı öpüp başına koydu.

Atatürk konulu kitabı öpüp başına koydu
Atatürk konulu kitabı öpüp başına koydu
GİRİŞ 01.08.2014 12:00 GÜNCELLEME 01.08.2014 12:37
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dün akşam Adana’ya gelen Ekmeleddin İhsanoğlu, bugünkü programına Adana Havalima’ndan başladı. Burada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile MHP ve CHP Adana milletvekilleri tarafından karşılanan İhsanoğlu, seçim otobüsüne çıktı. Burada bir vatandaş kendisine Atatürk’ü anlatan bir kitap hediye etti. Kitabı kalabalığa gösteren İhsanoğlu, kitabı öpüp başına götürdü.

BOZKURT İŞARETİ VE EKMEKLERLE KARŞILADI

İhsanoğlu, daha sonra havalimanından ayrılarak seçim otobüsüyle Bakımyurdu Caddesi’nde şehir turu atarak vatandaşları selamladı.

İhsanoğlu, Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret etmek için geldiği Adana Valiliği önünde bir grup tarafından bozkurt işaret ve ekmeklerle karşılandı. Burada İhsanoğlu’nu görüntülemek için bir pikaba binen basın mensupları da zor anlar yaşadı. Ekmeleddin İhsanoğlu, Vali Mustafa Büyük ile basına kapalı görüştükten sonra Adana Büşükşehir Belediyesi’ne geçti.

YORUMLAR 20
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    KURAN-I KERİME NE KALDI YAPACAK???. senin yaptığına riyakarlık denir. aradığını da o kitapta bul emi. başka kitabın olmasın.
    Cevapla
  • HAKAN CAGRI CETiN 9 yıl önce Şikayet Et
    OHA BE !!!. MÜSLÜMAN insan " KURANI KERiM´iN" di$inda, ba$ka bir kitabi öpüp alnina koyarmi hic? Hayret ediyorum dogrusu.. adamlar secilebilmek icin harama helale $irke küfüre dikkat etmiyorlar... bu gibi heriflerede bunlara oy verenlerede hayret ediyorum acikcasi...HEM $u atatürke tapmayida birakin artik !!! Sevgili PEYGAMBER EFENDiMiZ (S.A.V.) ALLAH´´iN C.C. KURANI KERiMiNi, BÜTÜN DÜNYA ALLAH´IN C.C. KANUNLARINA GÖRE YÖNETiLSiN DiYE GETiRDi !!!!!!! MÜSLÜMANLARIN ALLAH´IN C.C. KANUNLARINI BIRAKIPTA GAVURLARIN KANUNLARINI ALIP LAiK YÖNETiLSiN VE KURAN DUVARA SÜS E$YASI OLARAK ASILSIN DiYE DEGiL !!!!!!! ülkeyi yönetmek isteyen ( BAZILARI HARiC ) hemen hemen her politikaci secilebilmek icin atatürke tapar gibi milletimizi kandiriyor sonra ba$a gelincede millete verdikleri sözü tutmuyorlar. $imdide bu herif cikti ba$imiza... HALK UYANDI ARTIK, BO$UNA UGRA$MAYIN !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok görmeyin.... Ekmeğini yediğinin kılıcını sallıyor.
    Cevapla
  • Zolder esmanS 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adamı Biri Durdursun... Bu Adam Harbi Kominist Resmen Ula Hayret Ediyorum Atatürk Kitabı Öpüp Başa Koyulurmu Manyakmı Bu Adam Allahımmmm.... Sen Akıl Ver Yarabbii Nasıl Gafil İnsanlar Var Nasıl
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    chp ve mhp ye oy verenlere acıyorum. Bu kadar sizi hafif görüyorlar zavallı bir propaganda yürütüyor ve söyleyecek sözü bile yok adayın ya nasıl olur chp mhp iyide bunlar benim ülkemin insanları nasıl olur bu kadar kolaca ikna oluyorlar gerçekten üzücü.Psikolojik bir durum olsa gerek inanmaya hazır bir topluluk vee anında da ikna ve inanıyorlar Tabi kolay olması için önceden toplumu hamur gibi mayalıyorlar buda gerçek yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...