CHP'den sonra MHP de YSK'ya gitti

MHP, Resmi Gazete'nin sorumluları için Yüksek Seçim Kurulu'na başvurdu.

CHP'den sonra MHP de YSK'ya gitti
CHP'den sonra MHP de YSK'ya gitti
GİRİŞ 21.08.2014 10:52 GÜNCELLEME 21.08.2014 10:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 12. cumhurbaşkanı sonuçlarının Resmi Gazete’de yayımlanmamasına ilişkin sorumlu kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarına başvuru ve tüm adli işlemlerde dahil olmak üzere her türlü yasal sürecin işletilmesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı’na başvuru yaptı.

Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Oktay Öztürk imzasıyla yapılan başvuruda, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan 12. Türkiye Cumhurbaşkanı seçimi kesin sonuçları Yüksek Seçim Kurulu'nun 15.08.2014 tarihli kararıyla birlikte ilanen duyurulduğu belirtilerek, bu karar 6271 sayılı yasa gereği 15.08.2014 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı makamı ile kamuoyuna ilan edilmiş ve Resmi Gazete'de aynı günlü mükerrer sayıda yayımlanmak üzere gönderildiği, ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun Resmi Gazeteye göndermiş olduğu Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin kesin sonuçları gösterir kararın bugüne kadar yayımlanmadığı belirtildi. 

YORUMLAR 5
  • enver kaymakçı 9 yıl önce Şikayet Et
    Çare Kızılay madensuyu!. Oraya gideceklerine en yakın markete gidip nar aromalı bir Kızılay maden suyu alsınlar!Hem tadı çok nefis hem de hazımsızlığa birebir!
    Cevapla
  • ayoruk81 9 yıl önce Şikayet Et
    Heyy gidi hey Bahçeli!. Sen Alparslan Türkeş' in ayağının altında çamur bile olamazsın ve olamayacaksın. Bundan 30-35 yıl öncesinin muhalefetini hatırlıyorum da o zamanlar böyle çamur atmak pek yoktu. Hele özellikle rahmetli Türkeş, eğriye eğri doğruya doğru diyen bir uslübe sahipti. Yani muhalefet yapmak için muhalefet olmuyordu. Sayın Bahçeli sanki biz okuma yazma bilmeyecek kadar cahiliz değil mi? Sanki biz anayasayı okuyamıyoruz değil mi? Bu milleti bu kadar aptal mı sanıyorsun sen? Sen bu uslüp ile gitmeye devam et. 2015 seçimlerinde de bu millet seni nasıl sandığa gömüyor seyret.
    Cevapla
  • Mlym 59 9 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy Muhalefet. Hasetlikle Fesatlıkla Millete hizmet Edemezsiniz. Onun İçindir ki Kibrinizden Dolayı Kaybettiğinizi Kabullenemiyorsunuz.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuyruk, kuyrukluğunu illaki gösterecek.. Sanki bilmiyoruz…
    Cevapla
  • hakanorhan 9 yıl önce Şikayet Et
    takılmış peşine chp nin . ah ah benim ülkücü kardeşlerim ahhh.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi