Kılıçdaroğlu Çankaya Köşkü'ne çıkmadı

Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Çankaya Köşkü ve AKM'deki resmi törenlere katılacaktı. Anıtkabir'e gelen Kılıçdaroğlu Köşk'e gitmedi.

Kılıçdaroğlu Çankaya Köşkü'ne çıkmadı
Kılıçdaroğlu Çankaya Köşkü'ne çıkmadı
GİRİŞ 30.08.2014 11:29 GÜNCELLEME 30.08.2014 11:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamalarını başkomutan sıfatıyla Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Devlet erkanı ve diğer davetliler, Köşk'ün Küçük Resepsiyon Salonu olarak adlandırılan bölümünde törenin başlamasını bekledi. Bu sırada, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile sohbet etti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanları ile diğer bazı üst düzey askeri yetkililer, bazı milletvekilleri ve Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga'nın da aralarında bulunduğu üst düzey bürokratlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebriklerini sundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günlük programında yer almasına rağmen törene katılmadı. Ancak Kılıçdaroğlu daha sonra Atatürk Kültür Merkezi'ndeki törene katıldı. 

Ayrıca, CHP ve MHP milletvekillerinin de katılmadığı belirtildi.

YORUMLAR 9
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    FARK ETTİNİZ Mİ SİZ DE?. Törende diğer protokol üyeleri İstiklal Marşımızı söyler(gibi yapar)ken K.daroğlu ''ula keşke buraya da gelmeyip çark etseydim. Şuna bak,o nerde ben nerde,yemişiim böyle protokolü;en iyisi programın bundan sonrası için sıvışayım da daha fazla moralim bozulmasın.'' demiyor mu sizce de?
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Bundan boyle. ne mason nede mason yardakcilarinin isi yok koskte
    Cevapla
  • MUSAB CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Anıtkabir . Anıtkabir ziyaretlerini çok komik buluyorum.Devletimizin yöneticilerinin,anıtkabirde asker gibi durmalarını kabullenemiyorum.Artık bu trajikomik anıtkabir ziyaretlerine son vermek lazım.İsteyen gitsin ziyaret etsin.Ama devlet büyüklerini böyle görünce,düştükleri duruma üzülüyorum.
    Cevapla
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. zat çok uyanık olduğu için bunu yaptı.nedenmi? gitseydi TIPIŞ TIPIŞ gitti olacaktı .ANCAAAK yakın günler içerisinde chp kurultayı var.NASILSA yeniden seçilemeyeceğini biliyor ağababaları onun kalemini kırdı. ((BAŞARISIZLIK+BAŞARISIZLIK+BAŞARISIZLIK=kemal kılıçtaroğlu ))hiç olmazsa ÇANKAYA'YA ÇIKMADIM DİYEBİLECEK bir icraaatı olmuş gibi olacak HERHALDE. İŞTE BUNA GÜLÜNÜR HADİ BİZDE GÜLELİM:::))))))))
    Cevapla
  • NURETTİN ÇETİN 9 yıl önce Şikayet Et
    GÜVEN. NE KADAR DOĞRU ve DÜRÜST OLDUĞU İYİ ANLAŞILIYOR.NE DE OLSA ÇARKÇI BAŞI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...