Bakan Eker: Tüm sorunları anayasa çözer

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'da bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi ve gündeme dair konuştu.

Bakan Eker: Tüm sorunları anayasa çözer
Bakan Eker: Tüm sorunları anayasa çözer
GİRİŞ 28.03.2015 16:33 GÜNCELLEME 28.03.2015 16:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Türkiye'nin bütün sorunlarının altında yatan temel ve hukuki metin anayasadır. Bu anayasa değişikliği ile sistem değişikliği meydana gelirse Türkiye'de Kürt meselesi ve diğer sorunlar çözülür" dedi.

Eker, Diyarbakır'da bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi. Eker, burada yaptığı konuşmada, milletvekilliği seçimlerinde aday olmayacağını belirterek, AK Parti'de milletvekilliği yaptığı dönemde Diyarbakır'da Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

YORUMLAR 3
  • üsküdarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde çözüm bekleyen birçok mesele var. Uzun uzun iktidarda kalan hükümetler, gerçek çözüm yerine, palyatif tedbirlerle günü kurtarmayı tercih ettiler.
    Cevapla
  • halil 9 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce elinizde ki anayasa uyun da,dürüstlüğünüzü görelim,yapacağınız anayasaya da uymassınız,bizi kandırmışlar der yırtarsınız,,,,,
    Cevapla
  • zaza 9 yıl önce Şikayet Et
    Tüm sorunları şeriat halleder İnsanların yaptığı kanun sizi bu dünyada mutlu etmez Rabbimizin kanunları olmazsa hiç kimse mutlu olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...