Yıldırım iftarını yerin 400 metre altında açtı

Başbakan Yıldırım, iftarını Kütahya'da Tunçbilek beldesinde, maden işçileriyle birlikte yerin 400 metre altında birlikte yaptı.

Yıldırım iftarını yerin 400 metre altında açtı
Yıldırım iftarını yerin 400 metre altında açtı
GİRİŞ 14.06.2016 21:34 GÜNCELLEME 14.06.2016 22:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Ömerler kömür ocağına geldi. Baret takıp madenci kıyafeti giyen Yıldırım, kömür ocağına inmeden önce yaptığı açıklamada, "Bu benim için en anlamla iftar. İşçi kardeşlerimiz yerin onlarca metre altında ekmek parası için ter döküyor. İşçi kardeşlerimizle birlikte olmak bizim açımızdan en büyük mutluluktur" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Başbakan Yıldırım, konuşmasının ardından bakanlarla birlikte kömür ocağına indi. Yıldırım, orucunu yerin 400 metre altında yaklaşık 170 işçi ile birlikte açtı. 

YORUMLAR 3
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün de bir taşeron işçi kardeşimin evinde iftar yapmak nasip olur inşallah. :( Taşeron işçilere verilen sözler tutuldu diye söylendi ama hiçbir söz yerine getirilmedi.
    Cevapla
  • sisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yildirim baba biz tir soforleri olarak yipranma payi istiyoruz biz emekciler olarak 7/24 hizmetteyiz evimiz barkimiz yokbailemizden uzak gurbette calisiyoruz madende calismak bundan bin kat daha iyi her an kelle koltuktayiz hem is olarak hemde trafik magandalari olarak canimiz heran tehlikede bizlerede bir yardim edin daha hala asgari ucrette tabiyiz bu nasil adalet baskanim bizlerede yardimci olmaniz dileklerim ile
    Cevapla
  • BORDO BERELİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana sisi yardım etsin. Sisiyi çok seviyordun demekki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı