AK Parti'den CHP'ye destek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, CHP'den miting için davet aldıklarını ve bu davete icabet edeceklerini söyledi.

GİRİŞ 22.07.2016 10:11 GÜNCELLEME 23.07.2016 13:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay yaptığı açıklamada, "CHP'nin pazar günü Taksim'deki toplantısına bir davet aldık, parti olarak da davet aldık. Bundan dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Bu davete de icabet edeceğiz" dedi.

YORUMLAR 8
  • diyetisyen 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP den bu millete hayır gelmeeezzz Ahanda buraya yazıyorum. Tarihe not düşüyorum
    Cevapla
  • koç 7 yıl önce Şikayet Et
    gitmeyin bakın bizim miting onlarınkinden daha kalabalıktı diyecek bunların ötekileştirmek amaçlar birleştirmek degil
    Cevapla
  • doğrucu davut 7 yıl önce Şikayet Et
    AKPARTİ lütfen oyuna gelme yine kandırılacaksın.darbenin gizli destekçisi chp dir. kendini gizlemek için miting yapıyor. lütfen bu mitinge akpartililer katılmasın.çok büyük oyun bu. bu haberi başbakana ulaştırın. lütfen lütfen.....
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    korkma gardaş,olacak olacaktır...Darbe de olduğu gibi,Rabbimiz şerleri Hayra döndürür!!!
    Cevapla
  • Sessiz Fırtına 7 yıl önce Şikayet Et
    Gün birlik günü...Dün nasıl farklı farklı fikirlerden insanlar bir araya gelip İstiklal Harbini yaptı ise bugün de bir araya gelme günü...Söz konusu vatansa gerisi teferruattır arkadaşlar..Barışta rahat rahat birbirimizle uğraşmak istiyorsak bugün savaşta bir arada olmakla bu ancak mümkün..BOP'un final aşaması Türkiye'de hayata geçirildi artık bir olma, iri olma, diri olma ve bir kez daha yedi düvele Anadolu'yu dar etme vakti...Allah yardımcımız olsun..
    Cevapla
  • Analizci 7 yıl önce Şikayet Et
    Elbetteki Kılıçdaroğlunun desteğine karşılık bizde onların mitinglerine destek olmalıyız. Vefa borcu vardır. Vefa borcu imandandır
    Cevapla
  • XXX 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Yasin Aktay siz CHP den mi geldiniz, belki de gece nöbet tutanlardan değilsinizdir? Belki de nöbete çıkmak değil, kim engel olup olmadığını bile bilmiyorsunuz? Onlar her zaman AZİZ milletin emeğini yağmalama ve kırıp dökmeye çıktılar. (Sen dostunu söyle, ben senin kim olduğunu söyleyeyim) YTER! Bu AZİZ milletin artık gözü açık, evet oyandılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak