Dövüş oyunları, internet sitemizden oynayın

İnternet üzerinden oyun oynamak isterseniz en iyi ve 3d dövüş oyunlarını sitemizden oynayabilirsiniz. Boks ve Mortal Kombat oyunları oynayın

Dövüş oyunları, internet sitemizden oynayın
Dövüş oyunları, internet sitemizden oynayın
GİRİŞ 27.10.2014 15:05 GÜNCELLEME 27.10.2014 17:48

Dövüş oyunlarını internet üzerinden oynamak ve vakit geçirmek isterseniz bunu haber7 oyun sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Bir çok farklı dövüş oyunu ile vakit geçirmek isteyen kullanıcılar için haber7 oyun sitesi üzerinden en iyi ve en kaliteli dövüş oyunlarına ulaşabilir, internetten indirmeden dövüş oyunları oynayabilirsiniz. Farklı kategorilerde boks ve mortal kombat gibi pek çok oyuna erişim sağlayabilir ve oynayabilirsiniz.

Dövüş oyunları oynamak için tıklayın

İşte o dövüş oyunlarından bazıları

Sokakta dövüş

New york sokaklarındaki kötü gangsterleri etkisiz hale getirmelisiniz. Size sataşan ve sizi döverek öldürmeye çalışan bu adamlara engel olun. Oyuna başladıktan sonra dövüşçü karakterinizi kontrol edebilmeniz için yön tuşlarını kullanmanız gerekiyor. Kendinizi savunarak düşmanlarınıza hamleler yapmak için ise Z ve X tuşlarını kullanacaksınız. Karşınıza çıkan tüm adamları döverek oyunu bitirmeye çalışın. İyi şanslar dileriz..

Mortal Kombat dövüş oyunu

Mortal kombat oyununa oyuncunuzu seçip başladıktan sonra rakiplerinizin hepsini yenerek oyunu bitirmeye çalışacaksınız. Oyunda kontrol sağlamak için yön tuşlarını kullanabilirsiniz. Rakip dövüşçünüze hamle yapmak için ise D tuşu ile tekme atabilir, A tuşu ile yumruk vurabilirsiniz. Gerektiğinde savunmaya geçmek için S tuşunu kullanmalısınız. Tüm dövüşçüleri alt ederek oyunu tamamlamaya çalışmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Dövüş Kahramanı

Dövüş kahramanının yoluna çıkan düşman şovalyeler onu öldürmek için plan yapar. Dövüşçü ise kendine olan güveniyle onlarla mücadele edebileceğini düşünür. Dövüş kahramanına düşmanlarını etkisiz hale getirmesi için yardım etmelisiniz. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü