T-Genç artık Doğu ve Güneydoğu'da da var

Türkiye'de bir gençlik hareketi olan T-Genç, kısa zamanda büyümeye ve gençliğin dikkatini çekmeye devam ediyor.

T-Genç artık Doğu ve Güneydoğu'da da var
T-Genç artık Doğu ve Güneydoğu'da da var
GİRİŞ 22.02.2014 11:32 GÜNCELLEME 22.02.2014 11:32

Türkiyenin birçok ilinde teşkilatlanmasını tamamlayıp faaliyetlerini sürdüren T-Genç, farklı sunumu ve projeleriyle üniversite gençliğinin gönlünü kazanmayı başardı. Türkiye'nin diğer bölgelerinde olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de aktif çalışmaları ve projeleriyle faaliyetlerini yürütüyor.

Şanlıurfa, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Van, Hatay ve Gaziantep gibi illerimizde kısa zamanda teşkilatlanmasını tamamlayan T-Genç, geçtiğimiz ay güneydoğu bölgesinde, "Köy Okulları Okuyor" proje açılışıyla faaliyetlerine başladı. T-Genç Bölge Koordinatörü  Mahmut Burak Kızılelma yaptığı açıklamada, Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Dr. Nihat Buğra Ağaoğlu öncülüğünde Türkiye'nin dörtbir yanında yüzlerce gönüllüyle çıktığımız bu yolda idealleri olan bir gençliği dünyaya değer katan bir gençliği ve gençliğimizin üretme anlayışını farkındalık oluşturarak gerçekleştirmeyi hedef edindik, dedi.

T-Genç ''Kulağın Üşümesin Kardeşim'' projesiyle de farkındalık oluşturarak birçok ilimizde köy okulları öğrencilerine kış kulaklıkları dağıtarak dikkat çekti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...