Cübbeli Ahmet Hoca resmen başvurdu

Kamuoyunda Cübbeli Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü medya sektörüne giriyor.

Cübbeli Ahmet Hoca resmen başvurdu
Cübbeli Ahmet Hoca resmen başvurdu
GİRİŞ 17.04.2014 13:57 GÜNCELLEME 17.04.2014 17:14
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Televizyonunun kuruluşu için Cübbeli Ahmet Hoca'nın sahibi olduğu şirket, Radyo ve Televizyon Kurulu'na (RTÜK) resmen başvurdu.

Hürriyet'e bilgi veren RTÜK kaynakları, Cübbeli Hoca'nın, uydu yayın lisansı için resmi başvurusunu yaptığını, gerekli belgeleri de RTÜK'e ulaştırdığını bildirdiler.

RTÜK'ün, Cübbeli Hoca'nın televizyonuna lisans verilmesi konusunda henüz kararını vermediği, belgelerin incelenmekte olduğu ifade edildi.

KONUŞMALARINI İNTERNET ÜZERİNDEN CANLI YAYINLIYOR

Cübbeli Ahmet Hoca, halen yaptığı konuşmaları internet üzerinden kendi adına açtığı bir siteden, canlı olarak yayınlıyor.

RTÜK'ten uydu yayın lisansı alınması halinde, Cübbeli Ahmet Hoca'nın konuşmalarının, bu televizyon üzerinden yayınlanacağı, ayrıca eğitici içerikte yayın yapılacağı belirtiliyor.

YORUMLAR 18
  • Tuncay Eser 10 yıl önce Şikayet Et
    inş.... inş. bir an önce kurulur da şu ne i düğü belirsiz kanallardaki dini yayınları izlemek zorunda kalınmaz .
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    eyüpte topçular demirkapı civarında her cuma bir işhanındaydı... o zamanlardan tanırım mübareği.. iyi hocadır çekemediler attılar içeri.. onlara göre tek bir hoca var.. oda pensilvanyadır.. ama sonunda gerçek ortaya çıktı..
    Cevapla
  • EVLÂD-I OSMANLI 10 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR. konu tamamen dini bir kanal açmak isteyen ehli sünnet olduğuna kanaat ettiğimiz bir hocamızın haberi. burada sizlerin birbirinizle farklı konularda tartışmanız anlamsız. kaç tane dini kanal var ortalık çırılçıplak edepsiz yayın yapan kanal kaynıyorken bu tür dini yayın yapan kanalları en başta desteklememiz açıldıktan sonra yanlış bir şey varsa eleştirmemiz gerekiyor. bizlerin en büyük sıkıntısı bu, içimizde karışmasak kimse bizi ayıramaz ama yapamıyoruz fitnelere yenik düşüyoruz. bırakın kavga etmeyi hele bir destekleyelim hocamızı açsın asıl eleştirilmesi gereken onlarca kafir kanalı var... hayırlı cumalar es selamun eleyküm ve rahmetullahi ve berekatü...
    Cevapla
  • osman sakrak 10 yıl önce Şikayet Et
    1710133140. bir önceki mahkemede hakime aylık gelirinin çok cüzi miktarda olduğunu beyan etmişti sonra gelirinin beyanının çok üstünde olduğu ortaya çıkınca kitap satışlarından diye çeşitli mazeretler sunmuştu avukatları şimd, gelirinin bukadar düşük olduğunu beyan eden bir insan nasıl olurda bir tv kanalı açmak gibi bayaa masraflı bir işe soyunur valla kendisini dini konularda baya bi ilerde gören bir kimse neden bir tv kanalı açma ihtiyacı hisseder
    Cevapla
  • mert akgün 10 yıl önce Şikayet Et
    fethullah hocayı anlamak çok zor. fethullah hoca hristiyanlarında cennete gireceğini söylemiş.ama nasıl olur? kelimei tevhid getirenlerin gireceği kitaplarda hep yazılır. cennetin kapısında kelimei tevhit yazılıdır.olur mu böyle saçmalık. ben fethullah hocadan şüpfe duymaya başladım.yani zaten cübbeli ahmet hoca bu bir anlayışın yanlış olduğunu söylüyo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Filistin'in BM üyeliği onaylandı