Üç farklı 'Hayat' tek ortak 'Hayal'

Ekranların ilgiyle izlenen programı Kâbe Yollarında bu hafta, üç farklı izleyicisinin Kâbe hasretini dindiriyor.

Üç farklı 'Hayat' tek ortak 'Hayal'
Üç farklı 'Hayat' tek ortak 'Hayal'
GİRİŞ 06.06.2015 17:53 GÜNCELLEME 11.06.2015 14:02

Üç farklı hayat olmalarına rağmen tek hayalde birleşen Ayşen Hanım, Jale Hanım ve Tülin Hanım’ın Kâbe yolculuğu bu hafta izleyici karşısına çıkacak.

İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş, Kâbe Yollarında ile Kâbe özlemini gidermek isteyenlere el uzatıyor.  Kâbe Yollarında ekibi bu hafta, türlü zorluklara rağmen ayakta dimdik durmayı başaran üç farklı hanımı Kâbe’ye götürüyor. Yıllarca ailesine destek olmak uğruna kendi hayatını hiçe sayan Ayşen Hanım, iki çocuğunu türlü zorluklarla babasız büyüten Jale Hanım ve öğrenci olması nedeniyle maddi sıkıntılar yaşayan Tülin Hanım’ın Kâbe özlemi bu hafta Kâbe Yollarında ile ekrana taşınacak.
 
Kabe aşkını gönlünde barındıran teyzeler, amcalar, henüz çok genç olduğu için umreye gidecek parası olmayan üniversiteliler, bedensel engelleri sebebiyle Kâbe yollarına düşemeyenler bu programla özlemlerini dindiriyor. Maddi durumu el vermeyen, ilginç yaşam öyküsüne sahip olan kimselerin Mekke ve Medine’ye götürüldüğü Kâbe Yollarında, kişilerin buralarda yaşadıkları duygu selini Kanal 7’de ekrana taşıyor.
 
İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş’in sunduğu Kâbe Yollarında her Çarşamba 22:30’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak