Kanatsız Kuşlar 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV!

ATV ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan dizisi Kanatsız Kuşlar'ın 27.yeni bölümünün izleyicilerle buluşmasının ardından sabırsızlıkla beklenen 28.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanatsız Kuşlar dizisinde bu hafta hastanede yaşam mücadelesi sürdüren küçük Aysun'un kalbinin durmasıyla gerilim ve duygu dolu anlar zirveye çıkıyor. İşte, Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV!

Kanatsız Kuşlar 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV!
Kanatsız Kuşlar 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV!
GİRİŞ 28.12.2017 14:08 GÜNCELLEME 28.12.2017 14:08

Kanatsız Kuşlar dizisinin bu haftaki ATV ekranlarına gelen 27.yeni bölümünde heyecan seviyesi hat safhadaydı. Her perşembe günü izleyenleri ekrana kilitleyen Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümünde Aysun'un hastanedeki büyük yaşam mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanatsız Kuşlar dizisinin yayınlanacak yeni bölümüne, henüz hayati tehlikesini atlatamamış olan Aysun'un kalbi durduğu damgasını vuruyor. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin heyecanla beklenen 28.yeni bölümünde Aysun hastanede geçirdiği bu yaşam mücadelesine yenik düşüp ölecek midir? Yeni bölümde kalp atışlarının durduğu görülen, herkesin panik ve gözyaşlarına boğulduğu küçük Aysun hayatını kaybedecek mi? ATV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Kanatsız Kuşlar'ın ekranlara taşınan 27.son bölümün hemen ardından 28.bölüm fragmanı da yayınlandı.

İŞTE, KANATSIZ KUŞLAR 27.SON BÖLÜM ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR 28.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KANATSIZ KUŞLAR 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanatsız Kuşlar dizisinin 28.bölümü 28 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hastanede zor saatler geçiren Aysun, kendine gelebilecek midir? Olay kendi teknesinde gerçekleştiği için yardım etmeye çabalayan Kemal, Muzaffer ile karşı karşıya gelir. Bu sırada Aysun'un rahatsızlığının nedenini öğrenen Kemal, duyduklarına inanamaz. Bu olayın sorumlusunun kızı olabileceği hiç aklına gelmemiştir. Öte yandan Nefise'nin Mert için yaptığı fedakarlıklardan oldukça etkilenen Muzaffer, kendisi de Nefise'nin çocuklarına yakın olmaya çalışır. Ancak Kemal, daha atak davranmıştır ve o da Nefise'nin çocuklarının kalplerini kazanmaya kararlıdır. Mert'in annesine olan özlemini bilen Tuba, zavallı çocuğun zaafını kendi lehine kullanmaya çekinmez. Şirketin yeni ortağı Muzaffer ile tanışmıştır. Hem Muzaffer hem de Zerrin bu yeni ortağı çok sever. Zeynep ise bu kişinin Ahmet olduğuna Onur'dan başka kimseyi inandıramayınca, gizli bir takibe başlar. Onur'dan habersizce kalkıştığı bu takibin sonunda şok edici bir gerçekle karşılaşır. Adeta çıldıran Zeynep'in gözü dönmüştür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır