Elimi Bırakma 21.bölüm 2.fragmanı: Gizli gerçek gün yüzüne çıkacak mı?

Elimi Bırakma 20.son bölümünde gözler Mert'in hakim karşısında velayet için hangi ismi tercih edeceğine çevrildi. Elimi Bırakma son bölümde; Azra, boğulmak üzere olan Mert'i kıl payı kurtarırken, Cenk ise romantik sürpriz eşliğinde Azra'ya evlilik teklifi gerçekleştirdi. İşte, Elimi Bırakma 21.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 16.12.2018 18:43 GÜNCELLEME 16.12.2018 18:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez yapımlarından Elimi Bırakma 20.son bölümde; Fatma'nın da dikkat etmeyişinin etkisiyle Mert'in kaşla göz arasında havuza düşerek boğulma tehlikesi geçirmesi yürekleri ağza getirdi. Elimi Bırakma son bölümde; Fatma, Mert'in başına gelenlerin ardından korku ve paniğe kapılarak yüzme bilmediği halde onu kurtarabilmek adına havuza atlaması tehlikenin boyutunu ikiye katladı. Talihsiz hadiseyi fark eden Azra ise son anda kardeşi Mert'in imdadına yetişip hayatını kurtarırken, Fatma'nın sağlık durumu ise ciddiyetini korumaktadır. Azra ve Sumru, Mert'in velayetini alabilmek noktasında mahkeme karşısına çıkarken hakimin ise hangi ismi tercih ettiğini Mert'e sormasının ardından Elimi Bırakma 21.bölüm fragmanı bekleniyor. Azra ile hayatlarını birleştirerek sonsuz birlikteliğe imza atma gayesi olan Cenk ise, onu özel bir yerde baş başa yemeğe çıkararak romantik sürpriz eşliğinde Azra'ya evlilik teklifi gerçekleştirmesinin akabinde Elimi Bırakma 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ELİMİ BIRAKMA 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 21.bölümü 15 Aralık Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 20.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

elimi bırakma 21.bölüm fragmanı


ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elimi Bırakma son bölümde; Azra, mahkemeden önce kardeşi Mert’le bir adım daha yakınlaşır. Kardeşini Sumru’nun elinden almak için açılan davayı kazanma umudu daha da güçlenir… Azra, Cenk ve Feride Hanım da bu konuda Kadir’e güvenirler… Kadir diğer tarafta gizlice yürüttüğü Melis ilişkisinde duygularına engel olamaz ve Melis’e daha çok bağlanmaya başlar. Sumru ise Azra’ya sunduğu ağır teklifin karşılığını beklerken Cansu’nun babasıyla yüzleşmesi anne kız arasında büyük bir gerilime neden olur. Cansu öfkeyle evi terk eder… Cenk ise Azra’ya onu mutlu edecek bir doğum günü sürprizi hazırlar…

elimi bırakma son bölüm

YORUMLAR 4
  • hilal 5 yıl önce Şikayet Et
    azra cenk
    Cevapla
  • hilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Azra cenksiz cok mutsuz
    Cevapla
  • fadime 5 yıl önce Şikayet Et
    birinin cenke anlatması lazım azranın sumrudan dolayı cenke böyle davrandığını
    Cevapla
  • Esra Ünver Yazan 5 yıl önce Şikayet Et
    16 aralık pazar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün