Yasak Elma 28.bölüm 2.fragmanı: Alihan'ın Halit'ten gizlediği sır ne?

Yasak Elma 27.son bölümde; Zerrin ve Halit, Alihan'ın sergilediği düşmanca davranışların altındaki nedeni öğrendi, Zeynep ise Alihan'ı bedel ödetmek için karşısına aldı. Yasak Elma son bölümde; Halit'in sert tutumundan mutsuzluğa sürüklenen Yıldız, Kemal'e daha sıkı tutundu. İşte, Yasak Elma 28.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 24.12.2018 21:02 GÜNCELLEME 24.12.2018 21:02

Fox TV ekranlarında her bölümü farklı heyecana sahne olan Yasak Elma 27.son bölümde; Alihan, hesapladığı şekilde Halit'in sonunu hazırladığını ve bu savaşın galibi geldiğini zannederken, inanmakta güçlük çektiği bir durumla karşılaştı. Yasak Elma son bölümde; Düşmanı olarak bellediği Halit'in safında hem sevdiği kadın Zeynep hem de Zerrin'in yer aldığını gördüğü anda neye uğradığını şaşırıp gafil avlandı. Artık bu savaşın içerisinde Zeynep de vardır ve Alihan'ın kendisini derinden sarsan ihanetinin bedelini ödetecek ve onda hayatının darbesini vuracaktır. Zeynep'i kendi tarafına çekerek Alihan'ı bozguna uğratan Halit, bu kez Ender'den intikamını almak için oğlu Erim'i annesiyle ilgili dolduruşa getirerek elini güçlendirmeye koyuldu. Zerrin Alihan'a Halit'e karşı hangi sebep yüzünden kin ve intikam beslediğini sorarken, Alihan geçmişte annesi ve Halit arasında yaşanan ilişkiden söz ederek tüm gerçekleri itiraf etmesinin ardından Yasak Elma 28.bölüm fragmanı bekleniyor. Fakat Zerrin bunu duyduğu anda asla gerçek olamayacağını şiddetle savunup öfke patlaması yaşayarak Alihan'ı kapı dışarı ederken, Yıldız ise Halit'in düşüncesiz ve kaba davranışları nedeniyle Kemal'le olan yakınlığını artırmasının akabinde Yasak Elma 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

YASAK ELMA 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 28.bölümüyle 24 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 27.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma 28.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar. Evdeki gerginliğin artmasıyla birlikte Halit’in kabalıklarının dozu da artıyordur. Yıldız’ın evliliğiyle ilgili kafasındaki soru işaretleri giderek artar, kendini dinlemek için uzaklaşmak ister.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?