Kadın 46.bölüm 2.fragmanı: Sarp-Bahar her şeye yeniden başlayacak mı?

Kadın 45.son bölümde; Sarp, Bahar ve çocuklarını kötülüklerden koruyup kollamak için güvende olabilecekleri mekan ayarlama girişiminde bulunsa da iş işten geçti. Kadın son bölümde; Nezir tarafından Bahar ve çocuklarının kaçırılacağı esnada akıllara durgunluk veren bir hadise yaşandı. Kadın 46.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 22.01.2019 14:02 GÜNCELLEME 22.01.2019 14:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fox TV’de yayın hayatına başlangıç yaptığı ilk günden itibaren başarısını katlayarak artıran Kadın 45.son bölümde; Sarp, Bahar ve çocuklarını koruma altına almak ve güvenlikleri açısından her türlü tehlike ve risk oluşturabilecek unsurlarının her birinden olabildiğince uzaklaştırmak adına harekete geçti. Kadın son bölümde; Bahar’ı bir an olsun unutamadığını ve ona karşı hala derin bir sevgi besleyerek konuşmaya devam ettiğini görmesinin beraberinde başından aşağı kaynar sular döküldü. Pırıl, yaşadığı ciğerini delip geçen üzüntü karşısında büsbütün yıkılarak gözyaşlarına hakim olamazken Sarp ise güç duruma düşerek çaresizlikten eli kolu bağlanıyor. Diğer taraftan zorlayıcı yaşam koşullarına karşı tek başına güçlü ve dimdik bir şekilde durmak için iş bulma girişiminde bulunurken, Arif’in kendisine yaşadığı yerden uzaklaşıp birlikte şehir dışına gitme teklifini ise geri çeviriyor. Sarp’ın korktuğunun başına gelmesiyle birlikte Nezir tarafından Bahar ve çocuklarını kaçırma planını faaliyete geçirmesinin ardından Kadın 46.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde sorgulamaya alınıyor. Peki, Sarp’ın korku ve panik eşliğinde alelacele Bahar’ı ve çocuklarını alıp apartmandan çıkacağı esnada akıl olmaz bir olay yaşanması sonucu ansızın patlayan silah seslerinin işitilmesinin akabinde Kadın 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KADIN 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 46.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KADIN 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 46.bölümü ile 22 Ocak Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 45.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kadın 46.bölüm fragmanı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olmasıdır. Bahar’ın ise tüm olanlardan sonra Sarp’a güveni kalmamıştır. Bundan sonra söyleyeceklerine de inanmak istemez. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi vardır; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderir.

YORUMLAR 4
  • merve 5 yıl önce Şikayet Et
    arifle bahar bir arada olsunlar cok yakisiyolar bence o ikisi icin izliyorum onlari ayirirsaniz izlenme rekoru düşer o kadar emin konusuyorum
    Cevapla
  • lütfen 5 yıl önce Şikayet Et
    Baharla serp bi araya gelsin mutluluklarını görelim
    Cevapla
  • Gönülay Akmanoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfeen uzatılsın. Onalarında mutluluğunu görelim.
    Cevapla
  • gülnur eser manap 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi onların mutlu olsun başka bişey istemiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!