Söz 66.bölüm 2.fragmanında akıllarda tek soru: Ateş yoksa ölmedi mi?

Star TV ekranlarında benzersiz sahneleriyle izleyicisine unutulmaz dakikalar yaşatan Söz 66.bölümü bekleniyor. Heyecan, gerilim ve aksiyonun ardı arkasının kesilmediği Söz 66.bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Peki, kaliteli ve iddialı yapımlardan biri olan Söz yeni bölüm ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacak?

GİRİŞ 21.01.2019 18:58 GÜNCELLEME 21.01.2019 18:58
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında pazartesi akşamlarının iple çekilen dizi projesi Söz 66.bölümün yayın tarihi geniş çapta izleyici kitlesi tarafından ağırlıklı olarak sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta Tim ekibinin düşmanları karşısında muhteşem bir direniş örneği sergilemesi sahne oldu. İşte, kahramanlık ve mücadele öyküsünün seyircisine eşsiz bir şekilde aktarıldığı Söz 66.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, televizyon ekranlarında yüksek izlenme oranlarıyla adından söz ettiren Söz yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? İşte, sıklıkla merak edilen konuya ilişkin en son gelişmeler...

 

 

SÖZ 66.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Söz 66.bölümünün ekrana geleceği tarihin Star TV yayın akışında yer almamasının akabinde diziyi dört gözle bekleyen seyircisi tarafından Söz yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde araştırmalarını yoğunlaştırmaya başladı. Söz 66.bölüm neden yayınlanmıyor? sorgusunu yürüten izleyici kitlesi için, gerek yılbaşı tatili gerekse tüm dizilerin 3 hafta boyunca yayın yapmayacak olması sebebiyle ekrana gelmedi. Tüm bunların yanı sıra henüz kesin bir tarih belirtilmemekle birlikte Söz yeni bölümünün 21 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanacağı duyuruldu.

 

 

SÖZ 66.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında Türk askerinin ortaya koyduğu üstün mücadelenin ve kahramanlık öyküsünün aktarıldığı dizi projesi Söz 66.bölüm fragmanı yayınladı.

SÖZ 66.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Star TV ekranlarında 24 Aralık Salı tarihinde izleyici kitlesiyle buluşan Söz 65.son bölümde; Tim, düşmanlar tarafından kıskaca alınan ekipteki en yakın arkadaşları Ateş'i sağ salim kurtarabilmek üzere güçlü ve yenilmez olduklarını ortaya koyarak kritik bir operasyon başlattı. Söz son bölümde; Kendilerini bekleyen tehlike ve riskin boyutuna her ne koşullar altında olursa olsunlar aldırış etmeyen Tim, büyük bir azim ve kararlılıkla hareket ederek Ateş'i kurtarabilmek adına ant içti. Tim, birlik ve beraberlikten kuvvet doğar prensibiyle tek yürek olarak Ateş'in bulunduğu noktadan onu çekip çıkarabilmek için soluğu düşmanların kapısında alarak bu yoldan asla geri dönmeyeceklerini dile getirdi. Düşmanlarına karşı dimdik duran ve kendilerine yapılan sert ikazlar karşısında bile istediklerini almadan hiçbir yere gitmeyen Tim kurşun yağmuruna tutulurken, Ateş'in ise Şero'yu ortadan kaldırmak üzere harekete geçti. Tamirhaneye gerçekleştirilen saldırı sonucu en sevdiği arkadaşlarından biri olan Kopuk'un Sami tarafından yakalanarak kaçırılmasıyla birlikte, düzenlediği kumpasla düşmanına haddini bildirdi.

YORUMLAR 44
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşki akeş şehit olmasaydı
    Cevapla
  • Myrat 5 yıl önce Şikayet Et
    Selam aleykum, iyi akşamlar! Ben Türkmenistanli, Aşgabat şehrinden, ismim Myrat. Neden ki Turkiyenin hep dizileri böyle ara zaman saliyorlar, neden onlar her hafta vermiyorlar duzilerini, dizi yapimcilar Siz kendinize haykirtyorsunuz ya, biz dizi izleyiciler çok uzulyoruz Sizin hareketlerinizden, dizileri dolu yapip sonra verseniz olmazmi televizyona? Ama hep kanallar oyle yapyor, Dirilişde, Avluda, Sözümizde oyle. Sadece şimdi Payitaht çok guzel kesilmezden her hafta gidyor. Yapmayin ya, Siz diziciler halka kendinizi sevdirin, üzmeyin ya bizi.
    Cevapla
  • MEHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    SÖZ FINAL YAPMIS HERALDe cıkmıyor
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz çıkıcak
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi günlerini sabırsızlıkla bekliyorduk neden böyle bişey yaptılar çok saçma hergun bişey çıkarıyorlar artık versinler ...insanları soğuttular
    Cevapla
  • Rahil 5 yıl önce Şikayet Et
    2 haftadi yayinlanmyor nolur baslasin artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?