Elimi Bırakma 2.sezon fragmanı: Herkesi son derece zorlu bir dönem bekliyor

En değerli varlığı Cansu'nun yaşamını yitirmesinin tek suçlusunun Azra olduğunu düşünen Sumru, kin ve intikam duygusuyla dolup taşarak yaşananların acısını çıkarmak için silahına sarılmasının ardından Elimi Bırakma 2.sezon ne zaman başlayacak? Nihayet beraberliklerini evlilikle taçlandıran Azra-Cenk ikilisi görkemli bir düğün töreniyle etrafına ışıl ışıl mutluluk saçarken her ikisinin de başını aynı anda sonu ölüme giden bir felaket sarmasının sahne olmasının akabinde Elimi Bırakma yeni sezon fragmanı seyircilerle paylaşıldı.

GİRİŞ 08.09.2019 13:13 GÜNCELLEME 08.09.2019 13:14

Geçirdikleri bütün acı günleri bin bir güçlükle de olsa geride bırakmayı başaran Azra ve Cenk, tüm engellere ve sorunlara rağmen ilişkilerini bu noktaya getirebilmenin mükafatı olarak hayatlarını birleştirerek sıcacık bir yuva kurma kararı almalarının yayınlandığı sezon finalinin beraberinde Elimi Bırakma 2.sezon ne zaman sorusu sorulmaya başlandı. gözünü kan bürüyen Sumru tüm gemileri yakarak kızının hayatının kaybetmesinin hıncını çıkarmak için düğün yerinde namlusunu Azra'ya doğrulturken, Azra ise engellemeye çalıştığı esnada yanlışlıkla onu vurup katil olma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının aktarıldığı son bölümün akabinde Elimi Bırakma yeni sezon fragmanı yayınlandı.

 

 

Bilindiği üzere sezon finalinde; Kızı Cansu'nun son nefesini vermesiyle yaşama amacını ve tüm umutları da elinden kayıp giden Sumru, yaşadıklarının etkisini aradan uzun bir zaman geçse de üzerinden bir türlü atamadığı gibi hiç sağlıklı olmayan düşüncelere kapılarak Azra için ölümcül bir tehdit unsuru oluşturmaya başladı. 

Azra ve Cenk ise en başından beridir tam da hayalini kurdukları gibi masalları aratmayacak bir düğünle sonsuz beraberliğe adım atarken, kızının ruhunu teslim etmesine sebep olan kişinin Azra olduğunu düşünerek ona bedel ödetmek için düğün yerini basmıştı. Düğün esnasında ufak bir işi çıkan Cenk, Melis-Mert'le birlikte aracında seyir halindeyken bir anlık dikkatsizlik sonucu karşı taraftan gelen başka bir aracın kendilerine çarpması üzerine ölümle burun buruna gelmişlerdi.

 

 

elimi bırakma 2.sezon

ELİMİ BIRAKMA YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

ELİMİ BIRAKMA 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT 1 ekranlarında çok geniş ölçüde seyircinin pür dikkat kesilerek yakın takip altına aldığı kaliteli yapımlardan Elimi Bırakma 2.sezon fragmanı paylaşıldı. Aynı zamanda Elimi Bırakma yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusu da netleşerek 8 Eylül Pazar olarak belirlendi.

elimi bırakma yeni sezon fragmanı

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölüm sezon finalinde; Cansu'nun ölümü üzerinden aylar geçmiştir. Cenk ve Azra yaşadıkları olayların etkisi altından yavaş yavaş kurtulmaktadır. Sumru, Cansu'nun ölümünün ardından bir hastaneye yatırılmıştır. Azra ve Cenk'in evleneceğini duyan Sumru hastaneden kaçmaya karar verir. Cansu'nun ölümünün ardından bütün kin ve nefretini Azra'ya yönelten Sumru, düğünü engellemeye çalışacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı