ATV Kuruluş Osman 4.bölüm fragmanı! Bamsı ile Dündar Bey karşı karşıya geliyor!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu son bölümde Sofia ve Helen'in peşine düşen Kalanoz'u bekleyen büyük sürpriz ne olduğu merak konusu oldu. Kuruluş Osman'ın yayınlanan 4. bölüm fragmanına Bamsı Bey ile Dündar Bey'in Osman Bey için karşı karşıya geldiği sahneler damga vurdu.

GİRİŞ 07.12.2019 15:49 GÜNCELLEME 07.12.2019 15:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 4.bölüm fragmanı nefes kesti. Osman Bey "Oğuz töresince bir ahlak medeniyeti inşa edene deyyun durmak yok" diyerek kuracağı yeni beyliğin müjdesini veriyor. Osman Bey, Bizans’a karşı savaş ilan edilmesini isterken, amcası Dündar Bey, bu kararın alınması için Ertuğrul Bey’in gelmesi gerektiğini savundu. Kuruluş Osman'ın yayınlanan 4. bölüm fragmanına Bamsı Bey ile Dündar Bey'in Osman Bey için karşı karşıya geldiği sahneler damga vurdu. Osman'ın esir alınması ise şimdiden yeni bölüm heyecanını arttırdı. 

 

KURULUŞ OSMAN 4.BÖLÜM FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Can yoldaşı Aybars'ın katilini bulmak ve Tekfur cinayetinin izini sürmek için için gizlice kaleye giren Osman'ın yolu ahilerin hazinesini almak için kaleye sızmış olan rahibe ve rahip kılığındaki Bala Hatun, Gonca ve Tursun Bey ile kesişmişti.

İşledikleri cinayeti Osman'ın üstüne atmaya çalışan Sofia ve Kalanoz, karşı hamle ile kalede olduğuna emin oldukları Osman'ı ortaya çıkarmak için Dündar Bey'in kızı Aygül'ü kaçırtıp kaleye getirtmişlerdi.Burçin'den aldıkları haberle harekete geçen Dündar Bey yanına Kayı beylerinden Bamsı ve Samsa'yı alarak kaleye gelmişti.

Kale'ye gelen başka bir isim daha vardı; organize ettiği Tekfur suikastı başarısız olan Efendi Yannis'te artık kaledeydi. Her şeye rağmen kale askerlerinin içine sızan Osman, kaleye giren Bamsı Bey'e çarparak eline bir pusula tutuşturmuştu.

 
YORUMLAR 11
  • ısparta32 4 yıl önce Şikayet Et
    ateistliği özendiren maddeci hatta şirk koşan diziler yerine özümüzü örfümüzü benliğimizi anlatan bir diziyi izlemek daha güzel fetih suresini okuyan birini bir dizide izlemek ayrı bir güzellik alttaki yorumlara katılmıyorum yeni bir kadro birbiriyle hiç çalışmamış hatta daha önce karşılaşmamış insanlardan ertuğrul performansı beklemek doğru değil şunuda kabul etmek lazım ertuğrulun kadrosu daha iyiydi...
    Cevapla
  • hasanonbaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    dizide osmanlının kuruluşunu değilde osmanla balanın aşk hikayesini izliyor gibiyiz elbette dizinin daha başındayız biraz zaman vermeliyiz en azından 20.bölüme kadar ticari beklenti ile yapılan bir yapıttanda tarihte yaşanılan olayları %100 doğru yansıtmasını bekleyemeyiz en azından muhteşem yüzyıl gibide değil bir devletin kurucusunu fetih suresini okurken görebildik bunlar iyi şeyler ihtiyacımız var fabrika ayarlarına dönebilmemiz için gerekli eleştirelim ama iyisi olması için eleştirelim yapıcı eleştiri yapalım....
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün benim için son bölümüdü
    Cevapla
  • demo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer olmadı diye bas bas bağırıyor dizi. Bu kadar yapmacık ilkokul tiyatro gösterisi gibi dizi mi olur. Merakla bekliyordum diziyi daha ilk bölüm hayal kırıklığı. Hele Burak Özçivit'in tavırları sanki oyunculuğa yeni başlıyor bu kadar mı sırıtır ve yapmacık olur? Böyle gidrse yakındır ömrü bu dizinin. Dirilişin hiç bir bölümünü kaçırmayan birisi olarak yazık etmişler beklentilere diyorum
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişten sonra kuruluş zerre heyecan vermiyor.O yüzden izlemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!