Gencebay: Başbakan o sorunu da çözecek

Yıllardır telif haklarıyla ilgili çalışmalar yapan Orhan Gencebay, “Eser sahipleri ve yapımcılar zor durumda. Başbakanla konuştum. Sorunu çözmeye hazır” dedi

Gencebay: Başbakan o sorunu da çözecek
Gencebay: Başbakan o sorunu da çözecek
GİRİŞ 15.07.2013 07:08 GÜNCELLEME 15.07.2013 09:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, şarkıcı Ali Güven'in telif hakları konusunda kendini zincirleyerek yaptığı protesto sonrasında ilginç açıklamalar yaptı. Ali Güven'in "Orhan Gencebay neden müzik dünyasının akil adamı olmadı" sözlerine kızan Gencebay, "Bu arkadaş gibi müzik dünyasında zor durumda olan çok insan var.

Müzik camiasında sefil durumda olan insanlarımız var. Eylemini destekliyorum ancak adımı kullanmasını doğru bulmuyorum. Yıllardır bu konuda birçok arkadaşım gibi mücadele veriyorum. Hem eser sahipleri hem de yapımcılar zor durumda. Tabii ki bunun bir çözüm yolu var. Çözüm; sanatçıların haklarını koruyan yeni yasa" diye konuştu.

BAŞBAKAN SORUNU ÇÖZECEK

Gencebay sözlerine şöyle devam etti: "Müzik piyasasının bu hale gelmesinin nedeni internet... İzin almadan, ücret ödemeden kullandıkları müzikler yüzünden piyasa çökmüştür. Başbakan Erdoğan'ın bu olayı çözüme ulaştıracağına inanıyorum. Çünkü her sorunu çözmeye hazır bir bakışta. Kendisine durumu anlattığımda bu sorunun çözülmesi için gerekeni yapmaya hazır olduğunu belirtti."

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 2
  • ERDAL ŞAHİN 10 yıl önce Şikayet Et
    Remzi Altunkaya. Size göre Ak Partiye oy verenlerde vatana ihanet içerisinde, vatana ihanet suçlaması bu kadar ucuz olmamalı.Ben de sizin gibilerin vatana ihanet içerisinde olduğunuzu iddia etsem hoşunuza gider mi?
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    eh sizde bunun üstüne bir kürtce sarki patlatirsiniz. acilima verdiginiz katki gözle görülür sekilde size itibar kazandirdi ben ardik orhan gencebay dinlemiyorum vatana ihanet icin siraya dizildiniz bizim akila ihtiyacimiz yok herkes isini yapsa daha iyi olurdu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber