20 yıl sonra eşine gelinlik giydirdi!

Sakarya'da ilginç olay.. 20 yıl önce imkansızlıklar nedeniyle düğün yapamadan evlendiği eşine beyaz gelinlik giydirerek yeniden düğün yaptı.

20 yıl sonra eşine gelinlik giydirdi!
20 yıl sonra eşine gelinlik giydirdi!
GİRİŞ 23.10.2014 17:11 GÜNCELLEME 23.10.2014 17:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sakarya'da nakliyat ve pazarlama işiyle uğraşan işadamı Murat Soyhan, 20 yıl önce eşi Sibel Soyhan ile dünya evine girdi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle  gelin Sibel Soyhan'ın beyaz gelinlik giyemediği düğünden tam 20 yıl sonra çift yeniden düğün yaptı.

Eşine verdiği sözü yerine getirmek için özel gelinlik diktiren Murat Soyhan ve eşi Sibel Soyhan 20 yıl sonra yakınları ve dostlarının katıldığı düğünde gelinlik ve damatlık giydi. Çiftin düğününde 19 yaşındaki kızları Hazal Soyhan da hazır bulundu. 

Beyaz gelinlikle özlemini sonlandırdığını ifade eden Sibel Soyhan, "Çok şükür ki beni böyle seven Murat ile evlenmişim. 20 yıl önce verdiği sözü yerine getirdi. Her genç kız gibi hayal ettiğim ve özlem duyduğum beyaz gelinliği bana giydirdiği için eşime çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Gençlere bir tavsiyesi olduğunu söyleyen işadamı Murat Soyhan ise, "İnsanoğlu hayat mücadelesini sürdürürken fakirliği de zenginliği de tadabilir. Ama en önemli ve unutulmayan tat, kalpte yaşatılan sevgidir. Ben eşime verdiğim sözü tuttuğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Çift 20 yıl sonra gerçekleşen düğünlerinde doyasıya eğlenerek 19 yaşındaki kızları Hazal ile birlikte pasta da kesti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    koşar adım giderken..... mezar kollarını açmış bizleri beklerken,bizler de farkında olmadan koşarcasına hatta uçarcasına mezara doğru gidiyoruz ve uğraştığımız şu işlere bakın! eskiden sıcakta buz satan birisinin 'bana acıyın(buzları satın alın manasında),sermayem eriyor dediği gibi ahiret sermayesi olan ömrümüz eriyor! hasatını orada kaldıracağımız tarlanın ekim vakti bitiyor.heyhat ki ne heyhat!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...