Tokat'da peygamber sevgisi salonlara sığmadı

Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlen kutlu doğum programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tokat'da peygamber sevgisi salonlara sığmadı
Tokat'da peygamber sevgisi salonlara sığmadı
GİRİŞ 05.05.2012 11:16 GÜNCELLEME 05.05.2012 11:16

Tokat’ın Turhal ilçesinde faaliyet gösteren Turhal Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TEYDER), “En Sevgiliye” konulu bir program düzenledi. Belediye kültür merkezinde bayanlar için yapılan programa yoğun katılımdan dolayı, çok sayıda vatandaş salona sığmadı.

Hz. Peygamber (s.a.v.)’i anmak için hazırlanan programda dernek öğrencilerinin hazırladığı tiyatro, şiir ve naat-ı şerifler programa katılanları duygulandırdı. Yaklaşık iki saat süren programla ilgili bir değerlendirmede bulunan Turhal Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yetkililerinden Yasemin Ateş, amaçlarının ilçe halkıyla kaynaşmak, kutlu doğumu birlikte kutlamak ve birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.

İlçe halkının etkinlikten son derece memnun olduğunu belirten Ateş, programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Ateş, "Program için öğrenci ve öğretmenler olarak uzun bir zaman hazırlandık. Program son derece doyurucu oldu. Yoğun ilgi Efendimiz (s.a.v.)’e olan sevgi ve bağlılığın bir göstergesidir. Bu kutlu doğum ayı ilçemize ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ben burada programda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür eder, saygılar sunarım.” diye konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak