Kassam'dan İsrail'e cevap gecikmedi

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Ben Gurion Havalimanı'nı yerel yapım füzeyle vurduğunu bildirdi.

Kassam'dan İsrail'e cevap gecikmedi
Kassam'dan İsrail'e cevap gecikmedi
GİRİŞ 21.08.2014 13:23 GÜNCELLEME 21.08.2014 14:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Tel Aviv'e 15 kilometre uzaklıktaki Ben Gurion Havalimanı, yerel yapım M75 tipi füzeyle hedef alındı" denildi.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, dün yaptığı açıklamada, Ben Gurion Havalimanı'nın, bu sabahtan itibaren hedef alınacağını belirterek, uluslararası hava yolu şirketlerini, İsrail hava sahasına girmemeleri yönünde uyarmıştı.

Öte yandan İsrail medyasının haberlerine göre, bazı hava yolu şirketleri, güvenlik nedeniyle Ben Gurion Havalimanındaki seferlerini değiştirdiği iddia ediliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • M.Cemil Baysal 9 yıl önce Şikayet Et
    mehmet fatih. Arkadaşlar israil komutanın yaptığı yüzlerce askerimiz öldürüldü savaş bitsin açıklamasına inanmayın.bu yüzlerce değil binlercedir,çünkü kafası kılıçla kesilerek gebertilen askerlerinden hiç bahsetmiyorlar
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    KAHRAMANLAR ELİNİZE SAĞLIK.ATTIĞINIZ HER FÜZE BOŞA GİTMESİN, İSRAİLLİLERE İSABET ETSİN.. Amerikaya göre,İsraile göre,İngiltereye göre vatanından kovulduğunda vatanını savunan,haksızlığa uğradığında hakkını arayan lar terörist ilan edilir.Esas terörist Amerika,İsrail ve İngiltere dir.Sizler vatanını savunan,zulume, şiddete karşı koyan kahramanlarsınız.
    Cevapla
  • mehmet saraç 9 yıl önce Şikayet Et
    vur kassam vur israili vur.. dualarımız sizinle kardeşlerimiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber