ABD'nin vurduğu sivillerden ilk görüntüler

IŞİD'e hava saldırısı düzenleyen ABD ve diğer 5 ülke sivillere ait binaları da hedef aldı.

GİRİŞ 23.09.2014 16:02 GÜNCELLEME 23.09.2014 16:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

IŞİD hedeflerini bombalamak üzere Suriye'de yaklaşık 3,5 yıldır devam eden kanlı süreçte ilk kez Suriye topraklarına hava harekatı düzenleyen Amerikan savaş uçaklarının İdlib kentinde Suriyeli sivillere ait binaları vurduğu duyuruldu.

Suriyeli aktivistler, bombardıman sonucu yıkılan evlerin görüntülerini servis etti. Videoda İdlip'in Kefarderyan köyünde yıkılmış evler yer aldı. Enkaz başında toplanan Suriyelilerin, "batı koalisyonunun bombardımanında evler yıkıldı, siviller enkaz altında" diye konuştukları duyuldu. Suriyeli insan hakları örgütleri de bombardımanda 3'ü çocuk 8 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

YORUMLAR 1
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    SADECE İRAN. Gerisi ABD ile işbirliği içinde ve İlginç olan ne bilyrmusunuz ''Hem ABD den tiksinip hemde onunla aynı tabağı paylaşmak'' ABD nin terörist olduğunu ve terörist yetiştirdiğini herkes biliyor Afganistanda ölen askerlerin üzerine işediklerini ne çabuk unuttuk. Irak ta eşlerinin önünde tecavüz ettiği kadınları ne de çabuk unuttuk. Ve şimdi sahne alma zamanı ABD de vur ABD vur dünya zaten kendi ipini çekmiş Sen en güçlüsün ve sen en büyüksün VUR ABD VUR Kulaklarında ki pamuğu kimse çıkarmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti