Alman terörist PKK'yı dine benzetti

Taha Dağlı, Alman teröristin itiraflarını köşesine taşırken PKK'nın gerçek yüzünü de bir kez daha ortaya koydu.

Alman terörist PKK'yı dine benzetti
Alman terörist PKK'yı dine benzetti
GİRİŞ 27.04.2016 08:47 GÜNCELLEME 27.04.2016 08:47
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Haber7.com yazarı Taha Dağlı bugünkü köşe yazısında Alman vatandaşı olan terörist Cihan Kendal'ın sözlerini köşesine taşıdı. Alman terörist açık açık PKK ve PYD'nin hedeflerini anlatırken PKK'yı da dine benzetti.

işte Dağlı'nın o yazısı:

Suriye’de PYD terör örgütü mensubu PKK’yı dine benzetti.“2012’de Nevruz kutlamalarında Kürt halkı ile PKK arasındaki bağı gördüm, tıpkı bir din gibiydi” dedi.

PYD terör örgütünün önceliğinin Rakka olmadığını itiraf eden terörist, Araplara ait evleri havaya uçurduklarını söyledi.

PKK-ALMANYA BAĞLANTISI

PKK’yı dine benzeten o teröristin adı Cihan Kendal.

26 yaşında bir Alman vatandaşı. 

Saarland eyaletinden kalkıp Suriye’ye gitmiş, PKK-PYD’ye katılmış.

2011’e kadar Almanya’da PKK terör örgütü için faaliyetlerde bulunmuş. Öcalan’ı araştırmış, PKK’ya katılma kararı almış. 2012’de Nevruz için geldiği Güneydoğu’dan Suriye’ye gitmiş ve PYD terör örgütünün silahlı kanadı olan YPG militanı olmuş.

“RAKKA’YI ALMAK GİBİ BİR AMACIMIZ YOK” DİYOR

Rakka kenti Suriye’de DAEŞ terör örgütünün kalesi konumunda. Suriye’de son 2 yıldır DAEŞ’le mücadele ediliyor ama DAEŞ’e karşı savaştıklarını iddia eden Amerika da, Rusya da, Esed rejimi de, PYD terör örgütü de DAEŞ’in yuvası olan Rakka’ya saldırmıyor.

PKK’lı terörist Kendal, bu durumu itiraf ediyor, “Açıkçası YPG’nin Rakka’yı ele geçirmek istemiyor” diyor.

PYD terör örgütünün önceliğinin Türkiye sınırı yakınlarındaki Cerablus kenti olduğunu söylüyor. Cerablus’u ele geçirerek PYD kantonları olan Afrin ile Kobani’yi birleştirmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

ETNİK TEMİZLİK İTİRAFI

PYD terör örgütü geçen yaz Arap şehri olan Tel Abyad’ı işgal ettiğinde bölgede yaşayan Arap ve Türkmen halka karşı etnik temizlik uygulamıştı.

PKK’nın Alman teröristi, PYD terör örgütünün Suriye’de işgal ettiği topraklarda etnik temizlik yaptığıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. “Etnik temizlik yok” dedi ama sivillere ait evleri havaya uçurduklarını itiraf etti.

"ARAPLARIN EVİNİ HAVAYA UÇURUYORUZ"

Almanya’dan kalkıp Suriye’ye gelen Cihan Kendal adlı terörist, “Rojava sınırlarındaki bölgeleri temizliyoruz, kantonları savunabilmemiz için öncelikle 100 metre mesafedeki alanları temizlemek zorundayız, oradaki sınırlarda havaya uçurulmuş evler görürsünüz, o evler Araplara da ait olabiliyor, güvenlik için tehlikeli olarak gördüğümüz binaları patlatıyoruz çünkü o şekilde bırakırsak o binalar düşmanın eline geçebilir” diyor.

Taha dağlı - Haber7.com

 

YORUMLAR 32
  • Kozanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk dininin en güzel ibadeti mermi yemek.
    Cevapla
  • ankara 8 yıl önce Şikayet Et
    diyecek birşey bulamıyorum ALLAH görüyor bu yeter...
    Cevapla
  • Kayra keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    özellikle bu haini gebertin kellesinide bir kutu içinde Almanya'ya gönderin
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bunun yaptığı normal içimizde müslüman geçinen yezit soylarına ne demeli sessizce destek veriyorlar ama başlarından nusimet hiç ayrılmıyor
    Cevapla
  • güven 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk ve daeş birleşip içerideki vatan hainlerini temizlerlerse belki affedilirler.Yeni görevleri bu olmalı bu örgütlerin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi