PKK köşeye sıkışınca bakın ne yaptı!

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin Afrin'de gençleri kendi saflarına katılmaya mecbur bırakmak için 10 kişiyi kaçırdı.

PKK köşeye sıkışınca bakın ne yaptı!
PKK köşeye sıkışınca bakın ne yaptı!
GİRİŞ 21.09.2016 13:22 GÜNCELLEME 21.09.2016 13:48
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, PKK/PYD'nin Afrin ilçesinin kırsalında gençleri kendi saflarına katılmaya mecbur bırakmak için yaşları 60 ile 75 arasında değişen babalarını kaçırdı.

Cuveyk ve İstaru köylerinden kaçırılan 10 kişi çocuklarının zorla örgüt saflarına katacağı yönündeki duyumlar üzerine ağaçlık bölgeye kaçtığı ifade edildi. Örgütün gençlere teslim olmaları halinde babalarının serbest bırakılacağı yönünde şantajda bulunmak için söz konusu kişileri kaçırdığı kaydedildi.

Terör örgütü PKK/PYD'nin gençleri zorla kendi saflarına katmak için Afrin ve Racu arasındaki yolda devriyelerini arttırdığı, sanayi bölgesinde de gençleri alıkoyduğu aktarıldı.

Örgüt, zaman zaman Suriye'nin kuzeyinde ele geçirdiği bölgelerde 18 ila 30 yaşlarındaki gençleri kendi saflarına katmak için zorla alıkoyuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • hakan can 7 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni pkk, Kürt lere zarar veriyor
    Cevapla
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    katılsınlar.babaları kurtulunca ya da kurtulmadan en az 10ar kişi gebertsinler bakalım bi daha asker toplama neymiş görürler.
    Cevapla
  • beşir 7 yıl önce Şikayet Et
    hakketen kanım dondu.
    Cevapla
  • trek 7 yıl önce Şikayet Et
    kaniniz donacak yooo hicte donmadi.bunlardan bu beklenir sasilacak bir sey yok
    Cevapla
  • SERHAT 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiye afrine niye girmitor veya öso güclendirp orayı niye bu canilerden almıyor macaramı arıyoruz bunların amerikan himayesinde o koridoru birleştirmelerini bekliyoruz
    Cevapla
  • hassan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    arfin durdugu yerde duruyor kuzey ve batici tc guneyi essed dogusu oso ne kaca bilir ne goce bilir amma bizim icin su an hedef firattan azaz e bi hat cekmek idi bunu yaptik 2. hedef el bab yani halep in kapisi 3. olarak da menbuc un guneyinden el bab a kadar olan bolgeyi almak yani sinirimiz boyu 90 km uzun sinirimizdan suriye icine dogru 40 km lik bir hat olusturmak bunlar olduktan sonra oso zaten orada kral olucak ve emin ol basta menmuc u alicaklar srdindan sira arfine anca gelicek halep zaten oso nun ileride bi gun abd pkk ya kurt devleti dedi mi tum bu bolgeyi de turkmen devleti ilan edicez plan bu ya o donemki suriye devleti pyd yi vurup bitirir yada bize de karsi koyamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!