Uçaktan bildiri atıyorlar! "Geçeni vururuz"

ABD’nin terör örgütü YPG ile başlattığı Rakka operasyonunda halka havadan bildiri atılıyor. Bildiride, "Şehri terk edin ama Fırat’ı geçmeyin, çünkü geçeni vuruyoruz" denildi.

Uçaktan bildiri atıyorlar! "Geçeni vururuz"
Uçaktan bildiri atıyorlar! "Geçeni vururuz"
GİRİŞ 08.06.2017 11:05 GÜNCELLEME 08.06.2017 12:10
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

ABD’nin DEAŞ'a karşı ana omurgasını terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG ile başlattığı Rakka operasyonu sürüyor.

SAÇI SAKALI KESİP KAÇIYORLAR

DEAŞ'a karşı bazı bölgelerde üstünlük sağlayan YPG'liler ilginç görüntülerle karşılaşılıyor. Sınıra yakın bir hapishaneye giren YPG teröristleri burada Rakka’dan kaçan DEAŞ'lilerin kesilmiş saç ve sakallarını gördü. Teröristlerin tanınmamak için saç ve sakallarını kestiği ve kıyafetlerini değiştirdiği ortaya çıktı.

KÖPRÜLER VURULUYOR

ABD öncülüğündeki koalisyon, Rakka’yı YPG yardımı ile kuzeydoğu ve batıdan sararken, şehrin güneyinde yer alan Fırat Nehri’nin üzerindeki köprüleri hava saldırıları ile vurarak DEAŞ'ın güneye inmesini engellemeye çalışıyor.

HAVADAN BİLDİRİ ATILIYOR

ABD’nin YPG ile başlattığı Rakka operasyonunda halka havadan bildiri atılıyor. Bildiride, "Şehri terk edin ama Fırat’ı geçmeyin, çünkü geçeni vuruyoruz" denildi.

YABANCI TERÖRİSTLER YÜZME MOLASINDA

YPG’ye Avrupa’dan katılan yabancı teröristler da Rakka operasyonuna katıldı. Yabancı teröristlerin arasında en tanınanlarından biri olan İngiliz Macer Gifford dün bir fotoğraf paylaştı.

 

 

 

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 75
  • Acaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Saçı sakalı kesenlerin bir kısmıda son resimdeki coniler olmasın?
    Cevapla
  • FATİH MANAS 6 yıl önce Şikayet Et
    işte on numara bir yorum...
    Cevapla
  • yani 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bn anlamıyorum şu an abd nın ağır silahlarla donattığı pyd-pkk 50 bini aşkın savaşcısıyla büyük bir güç durumundan ve abd de ile askeri ittifakları da mevcut.anlamadıgım türkiye neden böyle cekımser yani bunu anlamak ıcın askerı deha olmaya gerek yok.bu adamlar tr yı vurucak bu acık.tr acılen abd yıde pyd yıde vurmalı.yoksa cok gec olacak..
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Esadı düşürmeye kalkanlar bugünkü Suriyenin geldiği durumdan sorumludurlar.
    Cevapla
  • HANS CNOY 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim cahil müslümanlari böyle araya kamufle olmus zekalarini cok iyi kullanan beyinli emperyalistler kullaniyor yönetiyor sevk ediyor iste.
    Cevapla
  • Tevekkeltu alallah 6 yıl önce Şikayet Et
    Nedense hiç inanasım gelmiyor. Saçı sakalı kesip YPG saflarına katılmadıkları ne malum ..! Küfür tek millet. Biz uyanmadığımız Tek millet Tek yumruk olmadığımız sürece daha çok müslüman kanı akacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada