Barzani'ye şok! Neyi var neyi yok alınacak

Erbil ile Bağdat arasındaki gerginlik tırmanırken, Irak Kürt Bölgesel Yönetim Başkanı Mesut Barzani’nin mal varlığı için harekete geçildi.

Barzani'ye şok! Neyi var neyi yok alınacak
Barzani'ye şok! Neyi var neyi yok alınacak
GİRİŞ 16.09.2017 18:38 GÜNCELLEME 16.09.2017 22:45
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İsminin açıklanmasını istemeyen bir milletvekilinin, Kuzey Irak’ta yapılması planlanan bağımsızlık referandumuna karşı sessiz kaldığı öne sürülen Irak Cumhurbaşkanı Fuat Mahsum’un görevden azledilmesi için milletvekillerinin imza toplayacağını söylediği iddia edildi. Aynı milletvekili, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin Irak’tan ayrılmasını destekleyen, ülke bütünlüğünü korumayan bakanlar dahil Bağdat'taki bütün görevlilerin, Kerkük Valisi Necmettin Kerim gibi azledilebileceğini söyledi.

Irak Milletvekili Abdüsselam Maliki, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Başbakan Neçirvan Barzani, Kerkük Valisi Necmettin Kerim’in Merkez Bankası ve dünya genelindeki bankalardaki hesaplarının tespit edilerek, mal varlıklarına el konulması için milletvekillerinden imza toplayıp parlamento başkanına kanun teklifinde bulunacakları söylendi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 31
  • Muttaki 6 yıl önce Şikayet Et
    Ok yaydan çıktı, demedi demeyin. Suriye gibi Kuzey Irak da çok karışacak, çok kan akacak. Allah oradaki masum insanları ve tamamen silahsız durumdaki Türkmen kardeşlerimizi muhafaza etsin
    Cevapla
  • Nurullah19 6 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kaılndı bu güruhları adam deyip görmemek gerekir. bunların adamı sırtından ne zaman vuracağı belli olomaz. hemen gereği yapılmalıdır.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    akp kongresinde türkiye seninle gurur duyuyor diye ayakta alkışlanan adam değil mu?
    Cevapla
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İbadi eline fırsat geçti işte. TÜRKİYE, İran her türlü desteği veriyor. Kerkük ve bölgesine gir. Abd ile arana mesafe koy. Kuzeye doğru gidebildiğin kadar git. Erbilin kapısına dayan. Yahudi uşağı Barzani ne yapacak bakalım. Başikayı şikayet ediyordun. Şimdi sana en büyük desteği Başika verecektir. TÜRKİYE, İRAN VE IRAK barzaniyle bütün kapıları kapatın. Sonucu hep birlikte görelim. Barzani kaçacak delik arayacaktır.
    Cevapla
  • yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Barzaniye Allah akil versin..kör olmuş bolgeyi ateslere atma inadinda.. Biri buna bi sille vursun.
    Cevapla
  • DEDE 6 yıl önce Şikayet Et
    Iraile calisan bunu yapar. masumlari oldurtur yahudiler yerlestirir sonrada kendini yok eder israil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Alçakça anlaşmayı duyurdu!