Melih Gökçek'e ilk resmi rakip CHP'den çıktı!

Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, CHP'den Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Melih Gökçek'e ilk resmi rakip CHP'den çıktı!
Melih Gökçek'e ilk resmi rakip CHP'den çıktı!
GİRİŞ 20.04.2013 15:33 GÜNCELLEME 21.04.2013 07:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Başkaraağaç, CHP Ankara İl Başkanlığı önünde yapılan basın duyurusuna, seğmenler, bindallı giyen kadınlar ve ellerinde süpürge bulunan partililerle geldi.

Ankara'da yeniden bir tarih yazmak üzere yola çıktıklarını belirten Başkaraağaç, "Şimdi gün, hizmet ettiğimiz çemberi büyütme, 19 yıldır Ankara'nın geleceğini ipotek altına alan, Ankara'yı borç batağına sürükleyen, laf ve bahane üretmeyi siyaset sanan Melih Gökçek'i, Ankara'dan süpürme günüdür" dedi.

"Ankara'nın üzerindeki kara bulutları kaldıracağız" ifadesini kullanan Başkaraağaç, başkentin bir aile şirketi gibi yönetildiğini ve Gökçek'in Ankara'yı 19 yılda köykent haline getirdiğini iddia etti.

Şehrin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bunları çözeceğini ifade eden Başkaraağaç, halk belediyeciliğini uygulayacaklarını kaydetti.

Basın duyurusuna, CHP Ankara milletvekilleri İzzet Çetin ve Bülent Kuşoğlu, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ile partili bazı ilçe başkanları da destek verdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • Doğrucu Davut 11 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Gökçek, ancak artık devir teslim zamanı.... Artık ankaranın yeni bir yüze ihtiyacı var. Ak partinin de yeni bir aday göstermesini istiyoruz.
    Cevapla
  • ali aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    melih in nasıl geldıgı bılen bılır bılmeyede . ankarayı yönettı hızmet ettı sanar hızmet ettı kımlere oglu ve yandas şirketlere iş alan mutahıtlere ankara hizmet ettımı orası sorulur koacaman bır hıc hukumet yuzkarası oldugu için metroyu kendı yapıyor...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Aneyyyy.....Bumu Gökçeke rakip?..... :::Tipe bak? pis pis gülüyor? ..Bu Chp,li Yiyici bir tip,e benziyor?...Gökçeke rakip olamaz?...
    Cevapla
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    Ayaş domatesi. Ayaş deyince aklıma Ayaş domatesi geldi. Ankara'da iken, markete Ayaş domatesi gelmesini dört gözle beklerdim. Gerçekten çok güzel, aynı bizim köyde yetiştirdiğimiz domatesler gibi, tadı domatese benziyor yani.. Adaylıkla ilgili, ne o, Karayalçın bu sefer aday olmuyor mu, yenile yenile artık pes mi etti???
    Cevapla
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    Melih Gökçek yerel seçimlerde aday olmayacak, genel seçimlerde milletvekili olacak. Aha buraya yazıyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmenlik atama taban puanları 2024 tablosu netleşti!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...