'Safımı belli etmek için buradayım!'

AK Parti'nin Kazlıçeşme'deki Milli İradeye Saygı Mitingi'ne katılan eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal, "Bende destek vermek amaçlı en azından kendi safımı belli etmek amaçlı buraya geldim. Bende bu insanlardan bir tanesiyim" dedi.

'Safımı belli etmek için buradayım!'
'Safımı belli etmek için buradayım!'
GİRİŞ 16.06.2013 18:58 GÜNCELLEME 17.06.2013 06:33
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin İstanbul'da düzenlediği Milli İradeye Saygı mitingi, yüzbinlerce kişiyi buluşturdu. Mitinge katılanlar Başbakan Erdoğan'a destek vermek için Kazlıçeşme'ye geldiklerini belirterek Gezi Parkı eylemlerine tepki gösterdi. Mitinge gelenler arasında eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal da görüldü. Hayatında ilk defa mitinge katıldığını ifade eden Ünsal, "Nasıl olacağı ile ilgili gelen sayısını tahmin edemeyeceğim insanları görüyoruz. Bu sadece AK Parti'nin sadece Başbakan'ın meselesi değil. Onun ötesinde çok farklı şeylere insanların cevap verdiği bir miting olacak. Bende destek vermek amaçlı en azından kendi safımı belli etmek amaçlı buraya geldim. Bende bu insanlardan bir tanesiyim. Gelen herkese bakıyorum. Herkes çok farklı kesimlerden farklı farklı düşüncelerden gözüküyor. Hepimiz AK Parti'nin sloganı gibi biriz. Düşüncesini ortaya koyan insanlar herkes çok mutlu. Herkesin inandığı tek bir şey var. Herkes milletine ülkesine ve verdiği oya sahip çıkıyor" dedi.

Öte yandan mitinge gelen vatandaşlar "Gezi Parkı" olaylarına tepki gösterdi. Bir vatandaş, "Allah'tan korksunlar. İşi karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Böyle Türkiye'yi hiç dünya görmemiş. Allah başımızdan eksik etmesin. Böyle tatlı adamı Türkiye görmemiş" dedi.

BU İNSANLAR ONLARA GEREKEN SESİ VERİYOR

Kağıthane'den mitinge geldiğini ifade eden bir kadın, "Bu insanlar onlara gereken sesi veriyor bence hiçbir şey söylemeye gerek yok. Bu ülkeyi hak eden bir başbakan var ve her zaman arkasındayız" diye konuştu.

Bir başka vatandaş ise çok güzel bir ortam olduğunu belirterek, "Dünyanın oyununu bozmaya geldik. Bunu Kılıçdaroğlu duysun diğer partiler duysun büyük halk burada. Gerçek halk burada" şeklinde konuştu.

İlk defa mitinge geldiğini belirten bir vatandaş, "Türkiye'nin en mutlu günü bugün. İlk defa mitinge geliyorum, Allah Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 84
  • Murat [KAYA] 10 yıl önce Şikayet Et
    3-) Sayın “seyyid ali battal” ! Ben bir hukukçuyum ve neyin hukuki, neyin hukuk dışı olduğunu gayet iyi bilirim! (3/3). Yani bu mitingleri desteklemeniz için sizin ihtiyaç duyduğunuz sebeplerin tamamı mevcuttur. O halde bu mitinglerin nesini eleştiriyorsunuz veya kabullenemiyorsunuz onu anlamadım. Demokratik tepkilerini göstermek isteyen sessiz milyonların, mitinglere katılmak yerine, ortalığı yakıp yıkan eylemcilerle karşı karşıya mı gelmesini istiyorsunuz? Üç haftadır evinde sabrederek bekleyen bu sabırlı/sessiz milyonların içlerinde biriken öfkeyi ve rahatsızlığı bir nebze dindirecek başka bir yöntem var mıdır? İçlerindeki öfkeyi bir şekilde dışarı vuramayan bu sessiz milyonların gazını almazsanız, yarın bir gün eylemcileri kendilerinin cezalandıracağını ve de ülkede bir iç kargaşanın çıkacağını öngöremiyor musunuz? Acaba, Gezi Parkı eylemleri ile dolaylı bir gönül bağınızın olduğunu açık açık söyleyemiyorsunuz da, bu şekilde tevil yoluyla mı ifade ediyorsunuz!?
    Cevapla
  • Murat [KAYA] 10 yıl önce Şikayet Et
    2-) Sayın “seyyid ali battal” ! Ben bir hukukçuyum ve neyin hukuki, neyin hukuk dışı olduğunu gayet iyi bilirim! (2/3). Mitingler; gösteri ve yürüyüş hakları kapsamında yer alan en demokratik haklardandır. Kamu düzenini bozmayacak şekilde, demokratik mitinglerin ne şekilde ve nerede yapılacağı kanunlarca hüküm altına alınmıştır. Hal böyle iken, üç haftadır ülke gündemini gereksiz ve de haksız yere “işgal eden” ve ilk başladığı günkü anlamından ve amacından sapan bu eylemlere karşı evinde oturup sabreden ve sağduyusunu kaybetmemeye çalışan sessiz milyonların, bu eylemlere karşı kamu düzeninin bozmadan, yakıp yıkmadan en meşru tepkilerini göstermelerinden daha doğal ne olabilir? Ayrıca mitinglerde verilen mesajları aldıysanız, Başbakan’ın bu eylemlerin iç ve dış destekçilerine de mesajlar verdiğini anlamış olmanız lazımdı. Bu mitinglerde satır aralarında AB, ABD, dış güçlere ve onların medyalarına da mesajlar vardı.
    Cevapla
  • Murat [KAYA] 10 yıl önce Şikayet Et
    1-) Sayın “seyyid ali battal” ! Ben bir hukukçuyum ve neyin hukuki, neyin hukuk dışı olduğunu gayet iyi bilirim!. Bu ülkede, bir kişinin hukuk sınırları içerisinde hakkını nasıl arayacağını en iyi bilenlerden biri de benim. Adaletin ve nizamın nasıl sağlanacağını da gayet iyi bilirim. Türk Ceza Kanunu'nun ve diğer ceza normlarının ihlal edilmesi durumunda, ihlal edene karşı hangi müeyyidelerin uygulanacağını da iyi bilirim. Türk Ceza Hukuku’na göre “ihkak-ı hak”kın yani kişinin kendi hakkını kendisinin almasının yasak olduğunu da en iyi bilenlerden biri benim. Ancak, elmalarla armutları karıştırmayın ve yazdıklarımı çarpıtmayın!! Üç haftadır devam eden ve ortalığı talan eden eylemlere karşı, vatandaşın, içinde biriken tepkisini “demokrasi ve de hukuk kuralları içerisinde” göstermesinden daha tabi bir şey olamaz. Kimse kimseye, gidin eylemcileri yakalayın ve de onlara hadlerini bildirin ya da kolluk kuvvetlerinin yapması gereken görevi siz üstlenin demiyor!!
    Cevapla
  • seyyid ali battal 10 yıl önce Şikayet Et
    allah başa vermesin. kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin ama. sen kesinlikle bekar veya cocuksuz birisin. kazımm. bu gördüklerinin hepsi bir aile den geliyor. ve çoğunun banası ve babası bu eylemleri tasvip etmiyor. TÜRKİYE büyük bir AİLE ve bunların tamamı çocukları sen istemesende baban yapmış. anan yapmış. çözüm bundan sonra düşünülmeli. farazi çözüm olmaz.
    Cevapla
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    hiçbiri benim ailemin üyesi değil. benim ailemin içinde, birliğimizi yok edip ailemi parçalamaya çalışan kimse barınamaz... AYRICA, ADAMSIN HAKAN ÜNSAL.. MİLLETİN SİNESİNDE HAKETTİĞİN YERDESİN... AİLEMİN GERÇEK FERTLERİNDENSİN, AHLAKLI NAMUSLU KARAKTERLİSİN. SEN ÇAPULCU DEĞİL ADAMSIN...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı