'Seçilmezsem şarkıcı olurum' diyen CHP'li isim!

Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin'e yeniden aday olmayı düşünen CHP'li Belediye Başkanı Macit Özcan eğer yeniden seçilemezse şarkıcı olacağını söyledi.

'Seçilmezsem şarkıcı olurum' diyen CHP'li isim!
'Seçilmezsem şarkıcı olurum' diyen CHP'li isim!
GİRİŞ 09.09.2013 05:40 GÜNCELLEME 09.09.2013 05:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 90. yıl dönümü nedeniyle Mersin'in Silifke İlçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent orkestrası bir konser verdi.


Konserin solistliğini Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan yaptı. Silifke Halk Eğitim Merkezi önünde kurulan sahnede konser veren Büyükşehir Belediyesi Kent orkestrası, konserin ortasında Belediye Başkanı Macit Özcan'ı sahneye davet etti. Başkan Özcan, eline mikrofonu alıp ve üç şarkı seslendirdi.

Katılımcılar tarafından büyük alkış alan Başkan Özcan, “Belediye Başkanı seçilemezsem başınıza şarkıcı kesilirim” diyerek espiri yaptı ve büyükşehir belediye başkanlığı için kendisine, Silifke içinse partisine oy istedi

YORUMLAR 3
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    SENDEN ANCAK DUBA OLUR !!!. senden ancak duba olur.!!!!
    Cevapla
  • Hakan Dogan 10 yıl önce Şikayet Et
    Başkanıma Yakışır. Sayın başkanımız Mersin e hiçbir şey verdiği ve seçimi kaybedeceği içğin kendine yer yapıyor. Mersin diğer büyükşehirlerden 10 yıl geriden takip ediyor. Sanata ve sanatçıya verdiği desteği biraz da halkına verseydi şimde daha yaşanabilir bir yer olurdu Mersin.
    Cevapla
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. kk ve vuralıda al yanına bi albüm kapağı oooldu yapıştır geç.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti