Yine yeni yeniden bir Sarıgül vakası daha

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül yine sinirlerine hakim olamadı. Sarıgül trafiği kilitlediğini iddia ettiği bir kamyon sürücüsüne 'Bilerek yapıyor, aşağılık herif. Hiç o oyunlara gelmem' ifadelerini kullandı.

Yine yeni yeniden bir Sarıgül vakası daha
Yine yeni yeniden bir Sarıgül vakası daha
GİRİŞ 25.03.2014 04:28 GÜNCELLEME 25.03.2014 05:07
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sarıgül, seçim çalışmalarına Arnavutköy'de esnaf ziyareti ile devam etti. Daha önce Feshane'de bir kişiyi yumruklayan, ardından mitingde bir kişiye 'Teneke gibi durma orda ya destekle, ya kaybol' diyen Sarıgül yine sinirlerine hakim olamadı ve trafikteki bir kamyon sürücüsünü azarladı.

TRAFİK KİLİTLENİNCE MİKROFONU ELİNE ALDI

Seçim otobüsünde mikrofonu eline alan Sarıgül, trafiği tıkadığını öne sürdüğü bir kamyon sürücüsüne ağır hakaretlerde bulundu. Kamyon şoförüne seslenen Sarıgül, ''Genç arkadaşlar o öndeki kamyonu kaldırın. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Bilerek yapıyor aşağılık herif. Hiç o oyunlara gelmem, sen tanımıyorsun beni'' diyerek veryansın etti.

YORUMLAR 15
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... psikiyatra yönlendirin şu adamı da ilaç versin, yada psikoloğa yönlenirin öfke kontrolünü öğrensin. kendine hakim olamayan adam ülkeye nasıl hakim olacak.
    Cevapla
  • ali çanak 10 yıl önce Şikayet Et
    öfke kontrol . öfkesini kontrol edemiyor 20 milyonluk şehre başkan seçilmek için oy istiyor öfkesini yönetemiyor bu şehri nasıl yönetecek
    Cevapla
  • Meram İnan 10 yıl önce Şikayet Et
    KONUSMASINI BİL HALKA . yaa sen kimsin bee bu şekıl beledıye başkanı olcan çok beklersin 23 nisan kemal beraber gelın de oturun bari hevesin gözün kalmasın üstümüzde konuşmasını bil halkla önce
    Cevapla
  • saliha kızılkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞİDDET DİYENLER BUNA SES ÇIKARMIYOR. Sarıgül ,chp lilerden oy vermediğini ögrendiği kişilere özel sopa hazırlamıştır, onlara bağırmak, çağırmak , yumruk atmak yetmez güzelce benzetir ama yandaşlar buna şiddet değil sadece sevdi okşadı derler.
    Cevapla
  • cavit parali 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizi bu adamlara muhtaç etmesin. Allah bizi bu adamlara muhtaç etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı