MHP'li aday istifa etti! AK Parti'ye geçiyor!

MHP Kahta Belediye Başkan adayı Seçkin Seçilmiş AK Parti yolunda...

MHP'li aday istifa etti! AK Parti'ye geçiyor!
MHP'li aday istifa etti! AK Parti'ye geçiyor!
GİRİŞ 26.03.2014 05:57 GÜNCELLEME 26.03.2014 07:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler, yaşanan tartışmalar nedeniyle diğer yerel seçimlerden çok farklı bir atmosferde geçiyor. 2002 yılından bu yana aldığı başarılı sonuçlarla diğer partilerin hedefi haline gelen AK Parti'ye karşı büyük bir ittifak olduğu açık bir şekilde görülüyor. Özellikle muhalefet, AK Parti'ye karşı birleşme kararı alarak yerel seçimlerde başarı amacı taşırken, CHP ile MHP'nin birçok şehirde birlikte hareket ediyor.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ise bunun tersi bir durum söz konusu. Yerel seçimler öncesi, partisi olan MHP'den maddi ve manevi destek alamadığı için adaylıktan istifa eden Seçkin Seçilmiş yeni bir partiye geçeceğinin sinyalini açık bir şekilde vermişti.

Edindiğimiz bilgilere göre, eski MHP'li Seçilmiş kalabalık olan ailesiyle beraber, bugün ya da yarın AK Parti'ye geçeceği iddia ediliyor.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner yaptığı açıklamada, Seçilmiş'in karakter ve ideolojik olarak AK Parti ile uyumlu bir şekilde çalışacabileceğine vurgu yaparken, onu AK Parti'de görmekten mutluluk duyarız, dedi.

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 6
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca ?. AKP yorumcuları ; MHP ye duyduğunuz kin ve nefreti acaba PKK ya karşı duyabiliyormusunuz ? Siz iyice zıvanadan çıkmış bir psikoloji ile MHP ve Ülkücü Camia yı iyice hafife alır oldunuz bu da camianın küçük olduğundan değil sizin hazımsızlığınızdandır bilesiniz.... Ne yazık ki liderinizin yanlış yönlendirmelerinden ötürü milletin değerlerini yani müslümanlığını - vatanperverliğini ölçer hale gelmişsiniz fakat nafile ...
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    kötü söz sahibinindir . AKP nin MHP den çekincesi yoksa niçin bu kadar haberler olay olur ? çünkü AKP liler MHP yi ne yazıkki hazmedemiyorlar ! seçime az kaldı İlker DAL ; ALLAH cc size akıl fikir versin ki müslümanı müslümana düşürmeye ve AKP dışındakileri dışlamaya çalıştığınız şu günlerde herşey aşikar olacak ...
    Cevapla
  • arif aparı 10 yıl önce Şikayet Et
    İNATÇI MHP LİLER. 12 Yıl önce geçmesi gerekiyordu.EEEE bazı insanlar gerçeği geç görürler olsun.Demekki onunda etrafında çember varmış.ALLAH HAKAN FİDAN dan razı olsun.Başbakanımızın etrafındaki ŞER çemberini kırdığı için.Gerçekler er geç ortaya çıkar.Allah Yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • İlker Dal 10 yıl önce Şikayet Et
    zavallılar. akp karşısında ne yapacanı bilemeyen zavallılar bunlar
    Cevapla
  • mehmet asil 10 yıl önce Şikayet Et
    ,,,. Gerçek ve doğru bir yolda adım atılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu